Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Zdobyć Hasło Z Easy Metin'A 2 ?

jasiek1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie - Jak mogę poznać zapisane hasło w Easy Metinie 2 ? Pozapisywałem dość dawno temu, a hasło zapisane na kartce się zgubiło (było takie same jak do poczty). Znalazłem w tych plikach te dane (hasło i login), ale zaszyfrowane dlatego proszę o pomoc.

Armagedon outa hier!

Opublikowano

Nie da się, ponieważ hasło jest szyfrowane kodem, którego nie da się za bardzo odczytać, spróbuj za pomocą tęczowej tablicy, być może Ci się uda.

EDIT: Sorry, zapomniałem że hashu nie da się od kodować.

Opublikowano

hasło zapisane na kartce się zgubiło (było takie same jak do poczty). Znalazłem w tych plikach te dane (hasło i login), ale zaszyfrowane dlatego proszę o pomoc.

w tym problem merkon ^^

Opublikowano

to wejdz na e-maila , zobacz login wejdz na mt2.pl przypomnij haslo i wiesz co dalej robić :)

65994253024037513199.png

nie wolno mieć odnośników w sygnie do yt

Opublikowano

Up ty kur** umiesz czytac?!~Zapomnial hasla do Easy ale takie samo ma do poczty. Wiec niemoze przypomniec . Nic juz sie chyba nieda zrobic ;/

star_10.png

Pomogłem .? Daj + .!

Metin2 PL S7 Almanach - 62lv ON - I'm back.

dajplusa.gif

86330748.gif

Opublikowano

to wejdz na e-maila , zobacz login wejdz na mt2.pl przypomnij haslo i wiesz co dalej robić :)

idioto przeczytaj 3 czy 4 posty wyżej ... i DOKŁADNIE przeczytaj temat ... -.-

Opublikowano

proste jak maslo :{

klikasz w to cos zeby zagrac jak ci sie loguje i wpisane haslo jest i nick robisz zapisz i wchodzisz w folder metka (tam gdzie masz patch do em) i szukasz notatnika loginsettings

zależy czy ma EM2 z kamermodem... bez owego moda nie ma opcji "zapisz"

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

jak to sie nieda ja jak wejde w C:\ to ma plik "py" w ni masz logi z bota biore edycja znajdz wpisuje id i mam passy

hmm.. masz rację, a wiesz może czy coś się stanie jak tego pliku nie będzie(np jak go skasuje)?Znając życie zaraz będą się starać robić virusy żeby ten plik podpierdzielać...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Czyli jednak się da :). Proszę tylko o trochę konkretniejszą informację gdzie jest ten plik z notatnika w folderze metka ? Bo metina nie mam zainstalowanego normalnie na kompie tylko zainstalowałem na laptopie, a potem przerzuciłem na kompa.

Potrzebuję tylko informacji w którym folderze są te hasła.

Armagedon outa hier!

Opublikowano

Czyli jednak się da :). Proszę tylko o trochę konkretniejszą informację gdzie jest ten plik z notatnika w folderze metka ? Bo metina nie mam zainstalowanego normalnie na kompie tylko zainstalowałem na laptopie, a potem przerzuciłem na kompa.

Potrzebuję tylko informacji w którym folderze są te hasła.

C:\py.txt

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano
C:\py.txt

Nie mam niestety żadnego pliku/folderu na dysku C o nazwie py. Przypominam, że nie jest zainstalowany ten metin na tym komputerze. Jest tylko folder a zainstalowałem go gdzie indziej.

Armagedon outa hier!

Opublikowano

2up jak można być takim niedomyrdem jak Ty, popatrz co napisałem, nie wiesz że jest taka opcja na emailu jak zapomniałem hasła? jak nie wiesz to juz wiesz.

Opublikowano

To nie folder na samym dole jest dokument textowy o nazwie py(jak masz wyłączone zapamiętywanie rozszerzeń to pisze py.txt). W nim klikasz ctrl+f wpisujesz swój nick i szukaj i poniżej nicku masz hasło.

League of Legends

Opublikowano

Haha typie ty śmieszny jesteś py.txt? Ja pierdole bo jebne ze śmiechu zaraz.. Jeżeli zapisywał passy w modzie kamera to będzie loginsettings.py lub loginsettings.cfg i otwierasz je za pomocą notatnika lub innego programu tekstowego.

Habata itara

modoranai to ittte

Mezashita no wa

aoi aoi ano sora

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...