Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Hostera Do Mojego Servera !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam hostera pod OTS'a tibii 8.54 - 8.57

OTS:

bardzo stabilny pod najnowszym silniekiem :}. 2010 r.

dzialający na versiach od 8.54 do 8.57

Wymagania:

-Dobre łącze,

-W miare dobry pc,

-Nie zrezygnować po paru dniach,

-Móc hostować serwer przynajmniej od 7:00 lub 8:00 do 22:30 czy coś w tym stylu ale to raczej ustalimy na gg dokładniej :},

-No i dobre ogarnięcie ots'ów, no i wiadomo, że ja jestem głównym Hosterem żeby za bardzo nie rzadzić serverem oczywiście pozwole w miarę rządzić...

Oferuje:

-Oczywiscie GM,

-Bardzo dobry silnik OTS! zedytowana mapa mnóstwo teleportów, nowe potwory, przedmioty, traning monki, bardzo dużo najnowszych Questó z rl Tibi. No i mapa absolutnie przerobiona ani troche Real Tibi nie ma :}. Gracze mają dość Real Tibi dlatego szukają pro OTs;ów więc po co mamy robić RL Map :}.

-Częstą dostępność!

-w mairę gotowy silnik do odpalenia.

-OTS ma Item Shopa i własny ACC Maker na stronie i dlatego szybko zarobimy na Dedykowany OTS !!.

Jeżeli ktoś jest zainteresowany pisać na GG: xxx

Ps. Dzieki za uwage no i zapraszam odpowaidać tutaj lub lepiej na GG ;]. Pzdr...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nik nei bedzie chcial byc hosterem ktos se woli sam postawic ots mi miec apsolutnom wladze

Bardzo chetnie bym pohostowal ci tego otsa:) napisz na pw gg to uzgodnimy wszystko

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

"

-No i dobre ogarnięcie ots'ów, no i wiadomo, że ja jestem głównym Hosterem żeby za bardzo nie rzadzić serverem oczywiście pozwole w miarę rządzić..."

nie dość że ktoś Ci postawi server zebys ty mogl sobie z kolegami pograć to jeszcze nazywasz siebie "Hosterem" i Królem na ots wiesz ile jest zwyklych silników w sieci do downloadu? z milion otsoft np.

Nick:Drecv

Server:Kirian

Lvl:61

Klasa:Woj mental

Gildia:Kaliber

WnX 64 - Wolfenstein Enemy Territory Aimbot & Wallhack

Opublikowano

"no i wiadomo, że ja jestem głównym Hosterem żeby za bardzo nie rzadzić serverem oczywiście pozwole w miarę rządzić..."

WTF??? Co to kur*** jest? nie dosc ze ktos bedzie go utrzymywac to ja jestem głownym hosterem. Post dzieciaka 13letniego ....

wolfsygna.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

sorka za lekki offtop

Żal mi cię po prostu...

Może i mam 14 lat ale nie hostujesz serwa i nazywasz siebie hosterem?

A rządzić w miarę to znaczy jak? Tak,że pisze GOD i nawet za bota nie może dać gościowi bana?

Weź trochę pomyśl uzbieraj jakąś ilość kasy a zanim uzbierasz to zainstaluj sobie hamachi i sobie graj...

A wiesz, że:

Aby mieć sms szhop trzeba mieć podpisaną umowę z paypal?(lub czymś podobnym)

mgr inż. (mogę gówno robić i nieźle żyć)

zanim zadasz jakies pytanie kliknij http://bit.ly/zswIat