Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak chcem się dowiedzieć co zrobić a więc tak...Wczoraj gdzieś rano uruchamiam WR i pojawia się informacja: Error:Cannot find exeute file!

Więc myślałem że to jakis problem i odinstalowałem WR i zainstalowałem na nowo...Kiedy instalowałem pojawiła się informacja z Avasta że znalazł wirusa Zakraplacz(instaluje Konie Trojańskie).... Więc usunołem Avasta i zainstalowałem NOD-a32 on też wykrywa wirusa....

Z tego co sie doczytałem to musze poczekać do 10-11 lipca czyli wtedy kiedy jest zakończenie mundialu i będzie UP...

Jeśli ktoś wie co zrobić w tej sprawie proszę opisać to w odpowiedziach

Za pomoc dam +

BIEDRONKA WRÓCI!!!

.

Opublikowano

a nie wystarczy tylko wylaczyc antywirusa

daj mi - a ja ci +

Ence Pence w ktorej rence, twoja stara spi w lazience

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę !

Opublikowano

a nie wystarczy tylko wylaczyc antywirusa

też można ale nie zawsze działa najlepiej dodać do wyjątków jak nie wiesz jak to zrobić to możesz włączyć wr żeby ci się wyświetliło to że wykryło wira albo dać ostatnie powiadomienie i na dole z lewej strony jest mały druczek dodaj do wyjątków w tym 1 oknie na górze napisz warrock a w reszcie byle co i zaznacz jeszcze wiem co robię, potem okej i potem tylko zaktualizuj avasta.

1248991649.gifDziękuje!

Pomogłem? Kliknij na +