Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was

mam kryzys nie wiem kim grac gdzie grac kurde juz mam tylko postaci np na s3 ninja 34( nie ma kasy i nie ma jak zdobyc)

i jeszcze pare po 30+ i 25+

jak tu grac juz 100 razy zakladalem postaci na roznych servach ale jak sobie pomysleo tych wszystkich misjach to juz mi sie grac nie chce ale jednak mnie caly czas kusi ten metin

mam pytanie jak dobrze wystartowac na jakims serwie jaka postacia najlepiej i jak nia zdobyc troche kaski bo to jest najwazniejsze bo jak tu expic bez potków?

a i moze jak ktos by mial jakies niepotrzebne konto( lepiej zeby bylo z eq i troszke kaski to cnie pogardzilbym zeby mie je dal

z góry thx

Opublikowano

Zrób postać na tym samym serwerze na którym grasz: wojownik mental, dobij do 9 Lev i idź do imha - zobaczysz efekty, od 18 do lochu małp łatwego.

Bądź człowiek! Jebnij minusa

sygnabysketchy132313.png

Opublikowano

jak masz ten 30lvl to na fb se troche zarób potem rozkręc się aby 3 konta na raz na fb a sie wybijesz na na s4 w 2dni na 3 kontach 30kk zarobiłem na małżach

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

No to jesli masz te postaci 30+ to sciagnij sobie jakiegos fish bota, polecam xAngelbot 2.6. Łow np. ta ninja otwieraj ryby az wypadna Ci malze, potem je sprzedawaj ;]

hm7gidhs2hjo.png

Opublikowano

Ja polecam zaczynac na NOWYCH serwerach - wtedy wszystko jest tanie, wiec Cb na to stac.Moze i zbyt przyjemnie nie jest jak jakies neo kidy wbijaja w spota i ... ale jakos da sie grac.Ogolnie jezeli chcesz grac ninja BEZ FISH BOTA to raczej musisz zrobic woja na drop... inaczej ciezko bedzie o zarobek dobry.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Popieram @UP

Na nowych serwer łatwiej jest sie dorobic niż na starszych , chyba że masz kase na yangi z allegro

Choc pomysł z Fish Botem też jest niezły

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...