Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Straszne Lagi I W Ogóle

xlloollx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, sorki może za spam'a ponieważ od dłuższego czasu mam problem z Wr mam problem podobny jak w tym temacie

http://www.mpcforum.pl/topic/168993-lagi/

Tylko że do tego dochodzi straszne Ciecie gry, straszne ...wiem że to nie jest wina Soccer Event ponieważ robi mi sie to od tygodnia może 2 , czasem jak nawet wejde na Wr wszystko jest ok ale to rzadko przeważnie są lagi w h**, myślałem że to wina skypa lub GG ale to samo ale jak nie mam lagów to jak włączę skypa to mi tnie, podejrzewam że mam Wirka w kompie ... Jeśli macie jakiś sposób żeby rozwiązać ten problem to piszcie .

Ps. był robiony re instal wr i to nie raz, a i nie mam Hacków ;)

Bedą + lub - jak kto woli

Opublikowano

Przeskanuj kompa jak coś znajdzie to wyjeb tego wira.

Jeśli to nie wir ani gg itp. to jest jakaś inna przyczyna. Musisz jakoś do tego dojść, na odległość Ci nie pomoge.

rydah for life

Opublikowano

NIe chce mi sie włączyć ComboFix ( program do scanowania kompa bo wyskakuje jakis błąd (0x coś tam ) ) a nie mogę zainstalować AVASTA bo też wyskakuje ten sam błąd ( 0x cos tam ) w ogóle nie mogę włączyć żadnego instalatora bo zawsze ten błąd .. A na kompie nie mam Anty wirka ..

Opublikowano

Uruchom menadzera zadan, i sprawdz czy nie masz kilku procesow - bodajze ''svhost'' jesli masz i to nie jeden to znaczy ze masz jakies wirki ktore obciazaja procesor. Ale jesli nawet nie masz, to i tak przeskanuj komputer, mozesz miec inne ktore tak sie nie objawiaja ;p

@Co do skanu nie zauwazylem, ze nie mozesz przeskanowac. Napisz jaki masz sys. operacyjny jesli win seven to masz wbudowanego takiego jakby antyvira - WindowsDefender czy jakos tak.

hm7gidhs2hjo.png

Opublikowano

up ja tych svhost czy jakoś tam mam pełno.. ale skanowałem kompa wieloma antywirusami i żaden nic nie wskazał...

topic zmniejsz grafę w wr i zobacz może to Ci pomoże..

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

RMCF zmniejszałem grafike na Low wtedy nie pomogło sprawdze i napisze, scanowałem kompa znalazło mi 170 wirków i nadal to samo ..

zmieniłem graffe na Low i Tnie nadal nawet gorzej !! Już mnie to denerwuje, niedawno kupiłem silvra i pograć nie mogę ;/

Opublikowano

http://www.gdata.pl/portal/PL/content/view/364/163/

pobierz stąd g datę przeszkanuj kompa i wyczyść..

najlepszy antywirus jaki może być...

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Zainstaluj dobrego antywirusa przeskanuj kompa

Zainstaluj antyszpiega

Ustaw priorytet na warrock najwyższy

Zmień rozdzielczość w tej gierce mi to pomogło jak wolno strzelałem seriami...

Powyłączaj gg itp.

76561198090890807.png

Opublikowano

Zainstaluj dobrego antywirusa przeskanuj kompa

Zainstaluj antyszpiega

Ustaw priorytet na warrock najwyższy

Zmień rozdzielczość w tej gierce mi to pomogło jak wolno strzelałem seriami...

Powyłączaj gg itp.

To daj dobrego anty wirka, próbowałem Avasta i nie mogę właczyć instalatora bo jakiś bląd wyskakuje (0x coś tam ... )

Opublikowano

To daj dobrego anty wirka, próbowałem Avasta i nie mogę właczyć instalatora bo jakiś bląd wyskakuje (0x coś tam ... )

Ja używam avasta home edition nie znam innych fajnych ale jeśli RMCF ci poleca tam wyżej jakiegoś antywirka to na pewno jest dobry

76561198090890807.png

Opublikowano
http://www.gdata.pl/portal/PL/content/view/364/163/

Nie czyta mi ;/ sprawdzałem w operze Explorerze i w mozilli i nic ;/

Opublikowano

http://www.avg.pl/pobierz/filedir/inst/avg_free_stf_eu_90_839a2960.exe.html

wyprubuj ten ponoć dobry

Opublikowano

Anty viry od koloru do wyboru :

AVG

AVIRA

AVAST

NOD32

KASPERSKY 2010

NORTON (NIEKONIECZNIE DOBRY :P )

PANDA

No to na tyle

Powodzenia

Opublikowano

Ehh, stronka nie działa ... nie wiem czemu ;/ ( Bład wczytywania strony ), a jak miałem zamiar pobrać anty wirka ( kaspersky2010 lub avasta ) to zawsze gdy wlączam setup.exe to wyskakuje taka informacja :

System Windows nie może uzyskać dostępu do określonego ucządzenia, ściezki lub pliku . Możesz nie mieć odpowienich uprawnień, aby uzyskać dostęp do elementu 

JESTEM ADMINISTRATOREM KOMPUTERA

Ps myślę chyba żeby zamknąć temat chyba nic mi już nie pomoże jak Re instal Winodwsa .. Teraz należało by rozpocząć poszukiwania za sterownikami do loveboxa tp ( bez tego neta nie bedzie ).. RMCF starałes sie pomóc + dla ciebie !

Opublikowano

Ja bym rąbnął formata i się zabezpieczył programem Norton Ghost przywracanie partycji systemu tym programem trwa 5 minut :P

Opublikowano

albo wiesz co zrób...nie rób reinstala windy tylko wrzuć płytkę z windą i wybierz "napraw" czy jakoś tak(w ten sposób zostaną ci wszystkie twoje dane na dysku z partycji innych niż "C";)

Opublikowano

Mi się wydaje,że najlepszym rozwiązaniem by było formatowanie całego pc-eta;) wtedy system sobie wgrasz od nowa wszystko będziesz miał od nowa poprostu.A jak coś ważnego masz to sobie na penddruva albo płytke zżuć i tyle...

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...