Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to wy tworzycie MPC forum, wy czyli wszyscy którzy tu wchodzą i się udzielają. To, że Cię ktoś okradł to jedynie twoja wina, jeśli ściągasz pliki bez skana to twoja wina.. pamiętaj, że nie każdy plik jest czysty i skan to podstawa, a jeśli nie sprawdzasz skanów no to sorry...

Opublikowano

Pliki są zawsze skanowane. Musiałeś ściągnąć inne ścierwo z neta.

Opublikowano

Jak się YangHacki, albo TradeHacki ściąga to tak jest, ja korzystam z hacków z MPC i jakoś nic mi nie zginęło, to twoja wina, nie forum, przecież nikt nie każe ci ściągać czegokolwiek.

Opublikowano

Wszędzie gdzie nie wejdziesz (jeśli chodzi o MMO i nie tylko) piszą: "Skanuj komputer przynajmniej raz w tygodniu" czy to takie trudne? A wszystkie pliki z tego forum pobierasz na własną odpowiedzialność.

Bądź człowiek! Jebnij minusa

sygnabysketchy132313.png

Opublikowano

Zgadzam się z kolegami powyżej ...Własna odpowiedzialność i to my WSZYSCY tworzymy MPCFORUM , więc nie żal się skoro wchodzisz na jakieś strony z keyloggerami , oczywiście jest nam przykro ale TO NIE JEST NASZA WINA

6f72992b47f09c2bmed.png

Czy to tak bardzo boli gdy naciskasz LPM na znaczek zielony z białym plusikiem w środku ? Jeżli Ci pomogłem ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...