Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prosze O Pomoc, Będą + I - ;P

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Nie mogę zainstalować wr-a. Mam antyvirka avast i za każdym razem, gdy instalacja dobiega końca włącza się avast z informacją, że znalazł Nakraplacza - który instaluje Win.32.TROJAN, co powoduje ze wr nie chce mi sie kompletnie wlaczyc. Proóbowalem wszystkiego. Wylaczalem avast-a - nic. Zrobilem reinstalke - nic. Odinstalowalem i zainstalowalem ponownie na drugim dysku - nic. Sciagnalem drugi raz, zaistalowalem - nic. Prosze o wasza pomoc ;p.

Za pomoc + ;)

Nie bądź żyła. DAJ - ! !

To zajmie tylko 2 sekundy ! !

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wywal avasta i jego wszystkie ustawienia, bo avast to jeden wielki śmieć a nie antywirus. Polecam Kaspersky'iego.

Opublikowano

kaspersky to tez smiec avast jest slaby ale tani po posrtu go wylacz na czas sciagania

daj mi - a ja ci +

Ence Pence w ktorej rence, twoja stara spi w lazience

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę !

Opublikowano

"wirus" w warrock.exe to błąd anty wirusów wyłącz avasta na czas instalacji a następnie zanim go włączysz dodaj folder warrock do wykluczeń albo samą ikonkę warrock.exe

@edit jak już mowa o anti wirusach polecam GData

antywirusy-ranking-07-2009.jpg

Opublikowano

Ja mam to samo i zrobiłem to samo co kolega opisuje w temacie ale ja mam NOD32 ;/

I specjalnie odinstalowałem avasta bo to gówno i zainstalowałem NOD-a32 i jest to samo on też wykrywa tego virusa ;/

Ja wole poczekać na następnego UP wtedy kiedy będzie zakończenie mundialu czyli 10/11

BIEDRONKA WRÓCI!!!

.