Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Co Zrobić Kiedy Wyskakuje Ci Error Cannot Find Exeute File!

skubi025

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postanowiłem zrobić tuta bo parę osób ma z tym problem ja też co jakiś czas kiedy załaduje ci się pierwsze okienko klikasz ok kiedy załaduje ci się 2 okienko i klikasz Game Start i wyskakuje ci to musisz: włączyć antywirusa i poszukać działu ,,Kwarantanna" poszukaj wszystkich plików z War Rocka i po prostu wywal je z tej kwarantanny s powrotem na kąpa.potem musisz wyłączyć osłony antywirusa i dopiero wtedy włączyć war rocka kiedy już gra się włączy możesz spowrotem włączyć osłony. Życzę miłej gry 8)

1248991649.gifDziękuje!

Pomogłem? Kliknij na +

Opublikowano

Nie jest to dobry poradnik, ponieważ wszystko zależy od tego jakiego się ma antywirusa.

Z twojego opisu wydaje mi się, że masz Avasta. Pomijam już kwestię, że Avast wcale nie jest antywirusem... Zresztą nie ważne.

Moim zdaniem mało przydatne.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

maniek nie masz racji... Ja mam Kaspersky i jest tak samo. Wchodzę do kwarantanny i wybieram plik WARROCK.EXE i daje przywroć... ppoprostu. potem wylaczam antywirusa na czas gry i jest ok. a tak poza tym czemu w warrocku wykrywa wirusa?

Opublikowano

Ale nie wszystkie antywirusy wykrywają wirusa w warrocku...

Ja mam AVG i też mi wykrywa ale też dodałem go do bezpiecznych...

To zależy od antywirusa i od jego bazy danych wirusów...

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

warrock po prostu ma jakis program w sobie co wiekszosc anty wirusow wykrywa to jako wirusa

daj mi - a ja ci +

Ence Pence w ktorej rence, twoja stara spi w lazience

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę !

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...