Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TibiaBot NG - Jak scrackowac + pliki bez wirusow 100% pewne!

Koks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurwa juz wiecej nie napisz tego bo i tak nikt nie czyta

1 Błąd "run tibia first" - no chyba znacie podstawy angielskiego - najpierw uruchom tibie

2 Błąd "A jak odpale już tibie i tego bota topisze ze problem i aplikacja tibia.exe musi byc zamknieta i jak tibia sie zamykaŁ Jak uruchamiacie Tibie 8.2 a bota na tibie 7.6 to sie nie dyiwcie musi bz odpowiedni bot do odpowiedniej v.

3. Blad "nie moge zaznaczyc opcji replace text" Uaktywniłeś Winhexa ? wpisałeś klucz licencyjny ? Jak nie działa to pobierz inna v. winhexa

To sa najczestrze bledy wynikajace nie umienia czytania ze zrozumieniem

Opublikowano

Dodam jeszcze ze nowa licencja do winhexa to:

Name: "Per Tibian"
Addr1: "LDZ"
Addr2: "WIDZEW"
Key1: 48C5353FD0E19946DCA99609AB9069F9
Key2: B176AC26542FC5B69BF5F8A654F710B7
Chksm: 6B

oraz ze problemy z Replace Text spowodowane sa wybraniem opcji Write-protected przy pierwszym starcie winhexa.

Przez to zapis jest nie mozliwy.

Zeby to zmienic trzeba uruchomic winhexa i wejsc w Options->Edit Mode i wybrac "In-place Mode (=editable)". Pozniej OK i juz po problemie.

Powtorzylem to ostatni raz :]

Jak ktos ma choc troche pojecia to sobie poradzi, wystarczy przeczytac uwaznie poradnik i postepowac zgodnie z nim, a bedzie OK.

Prosba do Admina: jesli jakis Admin mogl by zedytowac Poradnik i zamiast starej wkleic ta nowa licencje do WinHexa - tamta nie dziala juz

EDIT: @Down - Dzieki :)

Opublikowano

"No i przyszedł czas aby wziąć się do dzieła i scrackować bota.

Otwieramy bota w wersji 4.5.0 i nic z nim nie robimy. W tym czasie w Winhexie przyciskamy alt+f9. Wyskoczyło nam okienko z procesami."

Mi od razu się włącza bot i jest napisane "run tibia first" i się wyłącza :/

jak włącze najpierw tibie to mi wywala bład :/

Co mam zrobić?

Nie wiem co robię źle :/

(na innym kompie zrobiłem i za 1 razem się udało a tu dupa :/)

Wysyłam zapy na Lockerz !!!

Pisać pw z mailem.

Opublikowano

The key you entered is already expired. Please enter a new key. Zrobiłem all dobrze i gdy wklepuje key do ng wyskakuje mi ten wlaśnie blad

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ej... ja mam cos nie tak.. nie wiem czemu, ale kiedy uruchawiam tibiabot NG 4.5.0 nie wyswietla mi sie to okienko: enter key

Ok i buy... odrazu mi sie wlacza ... wiec nie moge spisac fingerprinta pod 4.5.0... prosze o szybka pomoc... z gory dzieki

Opublikowano

Wczoraj sprubowalem tego sposobu , wszystko ladnie smiga :)

Dziala na Tibi v 8.3 :) pzdro

Opublikowano

Prosze o pomoc ! Wszystko robie dobrze, ale gdy w bocie wpisuje Slawomir T Kordjalik i ten dlugi kod to pisze ze jest zle. a kopiuje wszystko

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Super opis ;> itp.

Ps. Piszę tego posta żeby też inni widzieli na 1 stronie ...

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...