Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbardziej Opłacalna Metoda Zakupienia Kredytów G1.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Chciałbym się was spytać o najlepszą, najbardziej opłacalną metodę zakupienia kredytów G1 do WarRock'a.

Najlepiej gdyby to można było zrobić poprzez połączenie telefoniczne, lub SMS. Przelew też może być. Ogólnie najbardziej opłacalną. Z góry dzięki :]

Opublikowano

mi sie wydaje ze paysafecard

daj mi - a ja ci +

Ence Pence w ktorej rence, twoja stara spi w lazience

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę !

Opublikowano

A przez sms? Co najtańsze?

A playspan? Szybko wbiję 500 punktów? Już mam 57 :/

PS: Plusiki poleciały :)

Opublikowano

Najlepiej jest zrobić acc na playspanie, wpisać kod na free 50 pkt i kupić przez playspana kredyty. Przez paysafecard. Za 100 pkt płacimy 1 dolara czyli ~ 3,5 zł. I oszczędzamy w sumie ok 5 zł ;d

Opublikowano

Najlepiej jest zrobić acc na playspanie, wpisać kod na free 50 pkt

A mógłbyś podać ten kod na 50 kredytów? Dzięki

PS: Jakaś pała niedorobiona zaminusowała wszystkich tutaj... Ehhh...

Opublikowano

najbardziej opłącalna metoda to playspan tam masz za darmo :P

@edit

ten kto ma - daje mu + :]

@edit2

ktoś dał mi i tym co dałem plusiki dał - :( da mi ktoś +??

1248991649.gifDziękuje!

Pomogłem? Kliknij na +

Opublikowano

najlepiej playspan :D na Hide My Ip można zrobić sobie w ciągu 2-3 dni 400-500pkt :P

skubi dałem ci plusa :D

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Akcja zakończona niepowodzeniem: Wykorzystałeś już dzienny limit pozytywnych głosów reputacji xD Więc sorry, dzisiaj wieczorem koło 19. wstawię, bo teraz sami widzicie, musi się odnowić.

A propos tematu: Na jakiej zakładce aż tyle zarabiacie? Bo mnie zbanowali na GetGambit :(

Budowniczy
Opublikowano

Ja wczoraj na playspanie przez wypełnianie ankiet zamówiłem 2x 400 kredytów i premium na 3 dni

Wystarczy jakiś program do zmiany ip +trochę czasu - zbierasz te 200 czy 450 UP, zamawiasz kod i robisz nowe konto na playspanie ;]

Poza tym przydaje się fakenamegenerator, a adres bierzemy od jakiejś restauracji w nowym jorku(google maps) i jazda

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...