Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • ✅ System prywatnych wiadomości
    • ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wyciągnąć root.data / root.index z MT2009

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Cześć, pomoże mi ktoś wyciągnąć root.data oraz root.index z mt2009? Mam całego leeka, który jest dostępny z sieci 

image.png

Kwestia tylko taka, ze np. wczoraj ja działałem na serwerze muchomora, który jest tutaj dostępy to na luzie sobie go odpaliłem u siebie, ale tam chyba z tego co przepuszczam ten root jest w zwykłej wersji i nie ma problemu wydostać z niego folder, a folder potrzebuje, aby na lokalhoscie wpisać sobie IP tak by zalogować się do gierki. 

Zacząłem sobie dubać parę dni temu. Chciałbym się nauczyć i porobić coś w tym kierunku tak dla siebie informacyjnie, naukowo no i wydaje mi się, że ten 2009 będzie idealnym źródłem na takie działania. 

Będę bardzo wdzięczny jeśli ktoś mi pomoże: Korzystałem z paru programów ba nawet tutaj w packu jest 

image.png

Ale on tego nie wydobywa albo ja coś źle robię, ale raczej nie 

Również do tego pobrałem: Eter Nexus, ale również dupa blada.. 

I też wiem, że jest teraz AI są możliwości pisania z gemini itd. ale próbowałem już tego kierunku i nic. 

Jak mi ktoś z tym pomoże to nawet się odwdzięczę jakimś giftem :D 

Przepraszam, bo widzę teraz, że dodałem to tutorialach. Jeśli istnieje możliwość to prosiłbym moderatora i wrzucenie w odpowiedni dział 

Edytowane przez DigitalD1998i