Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witajcie, drodzy przyjaciele,

Jestem właścicielem RoadPVP.online i z dumą udostępniam całej społeczności w 100% naprawione pliki serwera Shakes & Fidget jako kompletny pakiet, razem ze stroną landingową, systemami płatności, APK, klientem PC oraz całą resztą.

Chociaż na początku pracowałem nad tym projektem razem z moim znajomym, zabawną częścią tej historii jest to, że z czasem jego ego wystrzeliło w kosmos i zaczął twierdzić, że stworzył ponad 80% wszystkich plików, całkowicie ignorując fakt, że tak naprawdę to ja zrobiłem prawie wszystkie z nich. Jeszcze zabawniejsze jest to, że prawie wszystkie pliki, które mi przekazał, były zepsute. Nie wspominam już nawet o tym, że beze mnie prawdopodobnie nigdy nie dowiedziałby się, jak naprawić Hellevator i wiele innych rzeczy.

Tak czy inaczej, to tylko zabawne elementy całej tej historii.

Plik ZIP, który wam udostępnię, zawiera:

1. Wszystkie w pełni naprawione pliki serwera

2. Stronę landingową RoadPVP

3. System płatności RoadPVP

4. Webshop RoadPVP

5. Pliki źródłowe klienta PC RoadPVP

6. Plik APK RoadPVP

7. Pliki .txt wyjaśniające, jak wszystko skonfigurować i ustawić

Bardzo się cieszę i jestem podekscytowany możliwością udostępnienia tych plików całej społeczności.

Mam nadzieję, że każdy będzie mógł bez problemu otworzyć własny serwer i że wkrótce wszędzie pojawią się setki serwerów.

BARDZO WAM WSZYSTKIM DZIĘKUJĘ.

JESTEM ZMĘCZONY I MAM JUŻ DOŚĆ BYCIA ZMĘCZONYM. DLATEGO TO UDOSTĘPNIAM.

POŚWIĘCIŁEM NA TO SWÓJ CZAS I NIE CHCĘ JUŻ DŁUŻEJ MARNOWAĆ SWOJEGO CZASU ANI PIENIĘDZY NA SHAKES & FIDGET.

CHCĘ ROZPĘTAĆ PRAWDZIWE SZALEŃSTWO Z SERWERAMI I JESTEM PEWIEN, ŻE UDOSTĘPNIAJĄC TE PLIKI, WŁAŚNIE TO ZROBIĘ.

Życzę również powodzenia w życiu osobie, która praktycznie w ogóle nie pomogła mi w sensowny sposób, kiedy chciałem udostępnić te pliki, ale której ego wystrzeliło w kosmos i która usunęła mnie ze znajomych oraz zablokowała mnie, mówiąc: „Sam zrobiłem wszystkie pliki, nie możesz udostępniać ich za darmo”.

SPOŁECZNOŚĆ ZAWSZE WYGRYWA, A JA PRACUJĘ WYŁĄCZNIE DLA TEJ SPOŁECZNOŚCI.

https://file.kiwi/974bbe89#t42dgwUvESF2URHkZR4r3w

Edytowane przez raodlam2s