Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

About Shakes & Fidget WebGL Version 15.200 | 100% Fixed Server Files

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Jestem właścicielem serwera roadpvp.online, który działa już od około 3 miesięcy.

Backend gry został przeze mnie w pełni naprawiony, wliczając w to również Legendary Dungeon. Moi gracze mieli okazję grać w Legendary Dungeon przez cały tydzień i sami mogą potwierdzić, że system działa poprawnie.

Posiadam wysokiej jakości pliki serwera, które są w 100% naprawione, zabezpieczone systemem Anti-Cheat i zawierają również dobrze przygotowaną stronę główną, webshop oraz panel administracyjny.

Chciałbym zobaczyć więcej działających serwerów opartych na tych plikach, dlatego zdecydowałem się wystawić je na sprzedaż za 300 euro.

Każda osoba, która zakupi Server Files, otrzyma ode mnie również pełne wsparcie dotyczące klienta PC, APK oraz przyszłych aktualizacji bezpieczeństwa tak długo, jak RoadPVP będzie działać.

Jedna osoba już zakupiła pliki. Była też druga osoba, która wypytywała mnie o wszystko w dość podejrzany sposób, ale ostatecznie niczego nie kupiła.

Pewnie część osób zapyta:

Skoro chcesz, żeby powstało więcej serwerów, dlaczego nie udostępnisz plików za darmo?”

Odpowiedź jest bardzo prosta. Nie poświęciłem kilku miesięcy swojego życia na naprawianie całej gry po to, żeby później rozdawać wszystko za darmo.

Przez wiele miesięcy pracowałem nad tym praktycznie bez przerwy. Naprawiasz jeden problem, a chwilę później okazuje się, że kolejny system również jest zepsuty. Naprawiasz go i znajdujesz następny. I tak bez końca.

Każdy, kto naprawdę próbował naprawić te pliki, doskonale wie, ile czasu i pracy to wymaga.

Nawet niektórzy moi znajomi, którzy również zajmowali się naprawianiem tych plików, powiedzieli mi, że sami nigdy by ich nie sprzedali, a jeśli już, to na pewno nie za mniej niż 1000 euro.

Po tym, ile pracy wymagało doprowadzenie wszystkiego do obecnego stanu, całkowicie ich rozumiem.

Nie żyjemy w raju, więc oczywiście taka praca nie będzie rozdawana za darmo.

Osoby zainteresowane mogą oczywiście wejść na mój serwer i samodzielnie sprawdzić jakość projektu.

RoadPVP posiada już aktywnych graczy. Jako mały przykład mogę powiedzieć, że około dwa tygodnie po uruchomieniu serwera zarobiłem 50 euro od zaledwie dwóch graczy.

Oczywiście nie zamierzam publicznie ujawniać wszystkich informacji dotyczących przychodów serwera. Podaję to jedynie jako mały przykład.

W grze wszystko działa w 100%, łącznie z Item Shopem.

Dostępny jest również automatyczny system płatności Bitcoin oraz Litecoin. Dodatkowo został zintegrowany system płatności Rewarble.

Osoby zainteresowane zakupem mogą skontaktować się ze mną bezpośrednio w tym temacie.

Dziękuję.