Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

McOlimp Pvp,Skyblock z Wojnami wysp, Oraxen->Nexo, EQ+ ulepszanie NIE STAND(80% Anim...) , Pety i wierzch. w 1, all gui

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko mam na imie Kacper już ponad 4miechy sam se robie serwer Mc zaczynałem 1.21.11 więc nie będzie źle :) Skyblock z PvP z funkcją wojny wysp 3v3, 5v5 oraz licencjowanymi pluginami Nexo z Oraxenem którymi dodałem już animowane ekwipunki  oraz enchanty (BEZ PRZESADY) kończe właśnie je... 5k linijek panowie... Misje od bogów Zeusa, Hadesa itp mapa jest robiona projekt jest oryginalnie wymyślony coś czego chyba nie mieliśmy tzn coś jak RPG,SkBlock,PvP 
Z RPG bedzie to iż przy każdej mapie będzie ich 3 będą bosy jak na razie na ModelEngine mnie nie stać a i tak myśle że Nexo kompatybilny z Oraxenem to i tak dobrze jeśli chodzi o te modele nie mam za bardzo zbr/miecz są kupne... Nie bede ściemniał no ale jest MOC w nich kazdy ekw prócz rangi Human ma skrzydła w kit. 

RANGI PREMIUM x2 + Sponsor (Będzie można go także uzyskać za aktywności na becie lub za podpierdalanie bugów ;)..)

1. <EUROS>Bóg wschodniego wiatry. W IKONIE PREFIX NICK KOLOROWY LUB Z EFEKTEM FALOWANIA ok.7zł do 10zł (kolor/efekt nie będzie możliwości późniejszej zmiany) 

2. <Morfeusz> - bóg snów.    lub
Lub <Eris> - Bogini niezgody.

Dwa różne ekwipunki animowane zależy jaką range się wybierze oraz skrzydła,bron itp  <Zestaw pełny co 36h, 1 losowy item co 4h>

++ Sponsor (z prefixem dowolnym będzie Sponsor czyli <DOWOLNA NAZWA RANGI W IKONCE LUB ZWYKŁY OCZYWIŚCIE BEZ WULGARYZMÓW I TAK ŻEBY ZARAZ NIE BYŁO TRZA ZMIENIAĆ WIĘC NW NAJLEPIEJ BYŁO BY <KOCHAM> <TWOJĄMATKE> sponsora cena będzie oszacowana po tym jakie zainteresowanie bedzie serwerem.

TAGI typu ἥρως,γωνία  (po GREcku)  lub Heros,Kat (Po polsku) i wiele innych dzięki wcześniej wspomnianym pluginom wszystko w ikonach.

GRACZem będziemy nazywać ludzi z ikonką **Human** która po uzyskaniu wiekszej ilosci punktów PvP (ARENA-WOJNY) z zielonej bedzie sie robiła czerwona aż w końcu ewouluje ;) 

Są już pety które każdy gracz będzie mógł ujeżdzać na razie bez ModelEngine(PRAWIE ZWYKŁE Z Minecrafta RANGA SPONS,MORFEUSZ,Eris będą tylko mogli je zmieniać albo będzie możliwość kupna zwierzaków za 1/3/5 PLN zrobimy także za monetki na Olimpie żeby nie mówili p2w <PETY NIE DAJĄ BONUSÓW*NARAZIE*) ;) troche sie tam pozmienia ich kolor,efekt chodzenia, obramówke i wiele innych.) lecz z czasem jakby sie utrzymywało oczywiście musi być ;) Co wyższa ranga to więcej możliwych petów oraz innych do nich efektów  <3

Im lepszy ekwipunek tym inny efekt *CUSTOM ENCHANT TO CO INNEGO* np po dostaniu się na Olimp uzyskujemy dostęp do legendarnego kowala gdzie możemy stworzyć dzięki monetom które dropią z Kamieni na mapach potwórów, bosów

Są już pety które każdy gracz będzie mógł ujeżdzać na razie bez ModelEngine(PRAWIE_ZWYKŁE Z Minecrafta troche sie tam pozmieniało ich...) lecz z czasem jakby sie utrzymywało oczywiście musi być ;) Co wyższa ranga to więcej możliwych petów oraz innych do nich efektów  <3

Im lepszy ekwipunek tym inny efekt HP+, SZYBKOŚĆ RUCHU, ATAKU, WIEKSZY SKOK,DEFF zalezy od Zbr oraz inne wartosci ataku balans na becie albo zobacze w sieci jak to wygląda *CUSTOM ENCHANT TO CO INNEGO* np po dostaniu się na Olimp uzyskujemy dostęp do legendarnego kowala gdzie możemy stworzyć dzięki monetom EQ które będzie równe Sponsorowi dropią z Kamieni na mapach potwórów, bosów
jak i ulepszacze ekwipunków, skrzynki z efektami otwarcia*Jeszcze nie może przy nastepnej aktualizacji bedzie gotowe ale mam kompatybilny plugin z tym co sie u mnie znajdzie zajebisty ;) > 

Generatory kamieni z których będzie drop ulepek oraz customenchantów będzie można kupić na nastepnej mapie mapie która odblokuje się po ukończeniu misji Łowcy lub Poszukiwacz u sklepikarza lub na Olimpie (MAPIE NA KOŃCU PRZYGODY tak jakby...)

WSZYSTKO ROBIE W GUI ODRAZU PRZY NOWYCH ELEMENTACH ŻEBY NICZEGO NIE ZAPOMNIEĆ NA START DOSTAJECIE <ZEGAR>MENU<ZEGAR> GDZIE MOZECIE TELEPORTOWAĆ SIĘ, ZARZĄDZAC WYSPA oraz Wojnami wysp, PvP *ON* *OFF*, WYZYWAC NA 1v1 na naszych arenach 12*aren* 

WOJNY WYSP>>> OPIS WYZNACZASZ WYSPE KTÓRA SPEŁNIA WARUNKI ONLINE GRACZY OD 3 DO 5 GRACZY NA WYSPIE WYBRANEJ PRZEZ WIEKSZOSC GRACZY(TWOJA-PRZECIWNIKA) ALBO NA WYSPIE KTÓREJ JESZCZE NIE ZBUDOWALIŚMY TZN MUSZE ZROBIC ICH PARE ALE PODOBNYCH ALBO SYSTEM ŻEBY SAMO SIE TWORZYŁA ZE SCHEMATU A POTEM USUWAŁA.

OGÓLNIE SZUKAM KOGOŚ KTO ZAINWESTUJE W MASZYNKE NIE SĄ TO MAŁE PIENIADZĘ ZE WZGLĘDU NA DODATKI MYŚLE ŻE 32GB RAM BĘDZIE MIN. TEGO CO POTRZEBUJE NIE JESTEM JUŻ W STANIE TEGO SAM POCIĄGNĄĆ JEŻELI PROJEKT WYPALIŁBY NA POLSKIM RYNKU MOŻLIWE ŻE Z WASZĄ POMOCĄ ZROBIŁO BY SIĘ MOŻE REKLAME DALEJ 

WOJNY WYSP DODAWAŁEM  Do plug-  SuperiorSkyblock2  
MODELENGINE (-)
ANTICHEAT --- PREMIUM (+)
EQ visual animated PREMIUM (+) 
I WIELE INNYCH