Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Cześć, 

https://playorigin.com/ to jeden z najpopularniejszych, jak nie najpopularniejszy prywatny serwer przez to że nie działają na nim boty. Deweloperzy od Sbota i PhBota powiedzieli że nigdy ich bot nie będzie tam działał. Przychodzę tutaj z propozycją mam gościa który sprzedaje swojego bota na każdy prywatny serwer jak i wersje isro itp, po rozmowie z nim i pytaniem czy jego bot będzie działał na originie powiedział że tak tylko bot będzie kosztować więcej bo musi tam nad nim posiedzieć żeby po prostu działał na tym privie. Kupno bota u niego jest tylko w wersji lifetime - czyli płacić raz i używasz dożywotnio na ile komputerów tylko chcesz, nie ma blokady hwid. Samo kupno bota jak mi napisał wynosi 275$ - pewnie już się domyślacie o co mi chodzi. Gdyby znalazło się parę zainteresowanych osób które by chciało wspólnie zrobić zrzutkę i kupić to by wyszły śmieszne pieniądze dla każdego - w najgorszym wypadku sam kupię ale nie ukrywam silkroad to nie jest moja "main" gra i tak średnio chcę wydawać 275$

Screen podglądowy jak ten bot wygląda, nie ma tylu funkcji co Phbot/Sbot jest to raczej zmodyfikowane macro z isro jak widać po screenie
image.png?ex=6a8bd48e&is=6a8a830e&hm=054

Edytowane przez shadoww