Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

.

128

Rekomendowane odpowiedzi

• 128 zmienił(a) tytuł na ✅ Prywatny Serwer Hero Zero [2026] ✅
Opublikowano (edytowane)

Przecież to jest 1:1 to samo, co ten hz-private. 

I dalej na darmowym hostingu, więc padnie za chwilę xD. 

Edytowane przez eeXt46
Opublikowano

Nagle zaczęło powstawać tyle nowych serwerów hero zero, ale problem jest taki że nie ma ludzi którzy faktycznie chcieli by na nich grać.

Jak dla mnie to jest odgrzewanie x raz tego samego kotleta, ta gra już dawno się skończyła.

Powodzenia i tak.

Opublikowano
58 minut temu, Szariku napisał:

to jest odgrzewanie x raz tego samego kotleta

Nawet nie to, większość stoi na starych plikach, nowszych używa tylko BohaterPodstawa a i tak się kończy na próbie dogonienia oficjalnej wersji czytaj dodajmy kryjówki. Żaden nie próbuje wprowadzić coś unikalnego oprócz płatnej wejściówki na serwer czy sklepu z oponkami (ch*j wie po co, jak i tak dają po 10k na start kekw).

Godzinę temu, Szariku napisał:

ta gra już dawno się skończyła.

Dlatego proponuję stworzyć naszą dumę narodową bez obaw o smutnopierdzące maile nakazujące zaprzestanie działalności od niemczuczha.

Eyes Smile GIF

Opublikowano
Godzinę temu, 128 napisał:

Wystarczy nie szukać po MPCForum i niektórych stronkach i się znajdzie xD. Odpowiadając na twoje pytanie to tak, pliki są na HTML5.

No to nieźle nie no pewnie scrapped ze strony playata i tyle. Anyway good luck w końcu jakiś kolejny priv będzie na nowej wersji 

Opublikowano
19 godzin temu, 128 napisał:

Nie wiesz, to się nie udzielaj 🙂

To jak? Kiedy padnie?

Znalazłem tą wersję HTML5 co używasz. Mało tam jest zrobione ale good luck 

Opublikowano
W dniu 22.08.2026 o 20:09, 128 napisał:

Wątpiłbym w tą wersję, co ty masz. Co prawda nie mam potwierdzenia czy wersja którą mamy to ta sama, fajnie jakbyś wrzucił jakiś konkretniejszy numer builda. Co do "mało tam jest zrobione" - mylisz się, jest dużo zrobione, ale wciąż pracuję nad kilkoma rzeczami, mówiłem już o tym, warto czytać ze zrozumieniem 😄

buildnumber z tego co widze to 252 client version = 257

Opublikowano
W dniu 28.08.2026 o 12:04, 128 napisał:

Masz jedną z najgorszych wersji plików pod HTML. Nawet się domyślam skąd. Ale odpowiadając na moje pytanie - nie mamy tej samej wersji, mam nowszą i zapewne bardziej usable. 

a no to zajebiście, lepiej dla ciebie wtedy

• 128 zmienił(a) tytuł na .
  • Yoshe92 zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...