Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Jaki zagraniczny hosting ? HZklasyk.pl

Pytanie

Opublikowano (edytowane)

Witam, ktoś zgłosił mój priv serwer HZklasyk.pl który miałem na proserwer.pl, I teraz klucz pytanie jest jakiś zagraniczny hosting/VPS gdzie będę mógł bez problemu wgrać moją kopie danych ? I co o tym sądzicie, jest sens ? Znowu to odpalać i podpinać pod moją domenę ? I czy na zagranicznych dostawcach może być ten sam problem że ktoś może zgłosić i mi zawieszą strone ?

Edytowane przez etn69

10 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano
42 minuty temu, SebuśPL napisał:

Z hostingu celowałbym coś w stylu nicevps.net

Co do domeny to ciężki temat bo i tak będą blokować. 

Hej, jaki ze jesteś autorem plików ma pytanie. Przeniosłem baze i pliki na inny zagraniczny hosting. I mam problem z lumpeksem jak wykupie item i odświeżę go to pole zostaje puste nie odświeża się. I próbuje to ogarnąć ale bez skutku na razie ;d

• 0
Opublikowano
5 minut temu, etn69 napisał:

Hej, jaki ze jesteś autorem plików ma pytanie. Przeniosłem baze i pliki na inny zagraniczny hosting. I mam problem z lumpeksem jak wykupie item i odświeżę go to pole zostaje puste nie odświeża się. I próbuje to ogarnąć ale bez skutku na razie ;d

Mistrzu, nie jestem autorem plików🙂

Myślę że @LujekV2 będzie znał odpowiedź czego tam brakuje że występuje taki błąd. Ewentualnie @Reveres może coś więcej wiedzieć. 

1000093817-removebg-preview-1.png

• 0
Opublikowano
11 minut temu, SebuśPL napisał:

Mistrzu, nie jestem autorem plików🙂

Myślę że @LujekV2 będzie znał odpowiedź czego tam brakuje że występuje taki błąd. Ewentualnie @Reveres może coś więcej wiedzieć. 

Co do błędu to bez logów ciężko będzie namierzyć przyczynę

Powłączaj logi błędów w obu plikach:

To jest ukryta treść, proszę

dupa

• 0
Opublikowano
2 minuty temu, LujekV2 napisał:

interesujące, a grzebałeś coś w server/class/Utils.php? 

Właśnie nie. Problem pojawił się gdy wgrałem wczorajszą kopie plików i bazy na nowy serwer. Na starym śmigało aż miło. Ktoś podkablował serwer to mi zawiesili, miałem kopie plików i bazy zrobioną. Wgrałem elegancko logowanie działa tylko problem z tym lumpeksem jest, a dodam wcześniej tego nie było 

• 0
Opublikowano (edytowane)

nullNapisałem do xaa i taką odpowiedz mi dali. Mam IP cwaniaka co mi wczoraj groził że zgłosi serwer i że na następny dzień bedzie OFF, szkoda że nic nie można zrobić ;d

image.png

Edytowane przez etn69
  • 0
Opublikowano
15 minut temu, Reveres napisał:

Zdjęty też został git gościa co rozwijał moje pliki. Ciekawe co tam zamieścił, że znaleźli i strzelili DMCA

Może dodał grafiki? 

Ja mam te pliki jakoś z marca/kwietnia i ważą okolo 7MB a pliki które wrzucił etn69 (chyba najnowszą wersję) waży około 80MB 

1000093817-removebg-preview-1.png