Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blackrock MU – X1, Brak Resetów, Klasyczna Rozgrywka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

🔥BLACKROCK IS BACK!🔥
March 14, 20:00 UTC+2
Season 6 Episode 3

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

Rates
• Experience: x1 Dynamic
• Drop: x1
• Zen: x1

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

SERVER SETTINGS
• Reset System: Disabled
• X Shop: Enabled
• Client: 41 FPS (ultra smooth)
• Max Level: 400
• Max MLevel: 200
• Max clients per HWID: 1

CHARACTER CREATION
• DK | DW | Elf | Summoner – Level 1
• MG | DL – Level 200 (VIP Level 1)

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

GUILD SYSTEM
• Max members: 20
• Max alliances: 1
• Creation: Level 100

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

GAMEPLAY BONUSES
• MU Helper – from level 1
• Infinity Arrow – from level 1
• Phantom Soldier – OFF

EXCELLENT OPTIONS
• Armor – max 3 options
• Weapon – max 3 options

SOCKET OPTIONS
• Armor – 3 sockets
• Weapon – 5 sockets

COMBINATIONS
• Ancient + Excellent – OFF
• 380 Level + Excellent – OFF
• Socket + Excellent – OFF
• Harmony + 380 Level – ON
• Harmony + Socket – OFF

KEY FEATURES

• Progressive stages – server development in stages with breaks
• Classic sets – Brave, Titan, Hades and more
• Vault – warehouse development through quests (no Jewel Bank)
• One account per player – strict control, no exceptions
• No resets – pure, classic MU Online
• Play-to-Win – no paywalls, skill counts

Experience the magic of a classic server without resets.
For veterans and new players looking for a fair challenge.

Blackrock MU welcomes you!

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

JOIN US
💎Website: Blackrock MU
💬Discord: Join our community
🎮Guides: More information about the server here

🔥BLACKROCK MU – NO RESETS, CLASSIC GAMEPLAY🔥

Edytowane przez Skeletism
Opublikowano

Na serwerze gram od 5 dni i co mogę napisać, że jest super – dawno mnie tak żaden serwer nie wciągną jak ten 😊.

Klasyczne MU dużo rywalizacji, sporo gildii i to PL, ciągle się coś dzieje.

Oczywiście serwer dla ludzi, którzy lubią się namęczyć, aby coś mieć i się potem z tego cieszyć.

Wszystko jest tak zbilansowane, że to serwer jest na miesiące nie mówiąc o latach :D.

Niedługo wejdzie nowe STAGE jak top 20 graczy osiągnie poziom 170 i to pomoże początkującym graczom dogonienie czołówki  😄

• Skeletism zmienił(a) tytuł na Blackrock MU – X1, Brak Resetów, Klasyczna Rozgrywka
Opublikowano

Lipa z jedna postacja niema sensu grac to strategiczny blad administracji dwa konta to ok a wiec nie bede gral bawcie sie sami.

Opublikowano

Banują za nic i na starcie poleciał bug na setki tysięcy wcoinów 🙂 (waluta premium). 
Sam wyłapałem bana za logowanie się z innych IP (raz z domu, raz z pracy na afku) - nie polecam. 

Opublikowano
10 godzin temu, Blader napisał:

They ban for nothing, and at launch, a bug was released that cost hundreds of thousands of coins ( premium currency). 
I myself got banned for logging in from different IPs (once from home, once from work on afk) - I don't recommend it. 

Chciałbym wyjaśnić, że nie było żadnego takiego buga i jest to całkowicie fałszywa informacja. To była plotka rozpowszechniana przez gracza, który został zbanowany za hacki — i tyle.

Jeśli chodzi o Twój ban — gracze są banowani tylko wtedy, gdy istnieje wystarczająca ilość dowodów, więc mogę z pełnym przekonaniem powiedzieć, że Twój ban był zasłużony. Nie wiem, kim jesteś, ale mam pełne zaufanie do wszystkich banów, które zostały nałożone na graczy.

Opublikowano

serwer spoko kolega nawet niewie jaka waluta na serwerze bo nie wcoin tylko gold jak juz wiec komentarz nie trafiony admin szybko odpisuje na wiadomosci widac ze zalezy mu na projekcie a osob zamias ubywac to przybywa polecam .

jedno konto to jest cos co mnie przyciagnelo nostalgiczna gra jak ktos gral na starym globalu to napewno mu sie spodoba

Opublikowano

Gralem od poczatku Global     Alhemy  to historia    ale na jednym koncie nie bede gral    POWODZENIA

Opublikowano

Polecam serwer, powyższe komentarze wyssane z palca. Nie było żadnych bugów na walute premium i admin tutaj wszystkiego pilnuje. 

Grałem latami na globalu i ten serwer podobnie oddaje początkowe doświadczenia z PvP na niższych lvl. Formuła z jednym kontem też bardzo dobrze się spisuje, dzięki niej łatwiej jest nakryć multikonta farmerów. Wszyscy gracze z topki są regularnie prześwietlani. Był nawet 5 dniowy ban i redukcja 20lvl dla top1 za posiadanie drugiego konta, więc nikt nie jest tutaj faworyzowany.

Spokojnie można zacząć nawet teraz i nadgonić. System stage w początkowych fazach mocno ogranicza i jest sporo benefitów dla nowych graczy.

+270 online gdzie każdy jest prawdziwą osobą mówi samo za siebie o serwerze.

Opublikowano

MatiMat jak się przyzwyczaiłeś grać sam ze sobą na krótkoterminowych łatwych serwerach to tak jest. Ja tam lubię rywalizację i ten serwer to wszystko oddaje. Są zasady i trzeba się ich trzymać… Teraz jest mało serwerów gdzie gra 270+ osób ale nie powielonych multikont 😄 

Opublikowano
15 godzin temu, KuTwi89KuTwi napisał:

serwer spoko kolega nawet niewie jaka waluta na serwerze bo nie wcoin tylko gold jak juz wiec komentarz nie trafiony admin szybko odpisuje na wiadomosci widac ze zalezy mu na projekcie a osob zamias ubywac to przybywa polecam .

jedno konto to jest cos co mnie przyciagnelo nostalgiczna gra jak ktos gral na starym globalu to napewno mu sie spodoba

Kolega dobrze wie, tylko już się nie może zalogować bo ma bana za nic 😉 a od dobrego tygodnia siedzę już gdzie indziej. 
Co serwer to inna waluta. Więc z nietrafionymi komentarzami możesz sobie darować. 

Opublikowano

Serwer bardzo fajny, na ogromny plus trzeba tu dać kontakt z adminem - odpisuje bardzo szybko i rzeczowo. Poradniki przejrzyste z dużą ilością informacji co ułatwia grę. Bardzo mi się podoba też styl gry na 1 konto - nie ma psucia rynku multikontami a i bez kupowania VIPa za prawdziwe pieniądze  da się dobrze pograć plus można zdobywać walutę premium przez głosowania i handel w grze. Serwer mocno osadzony w nostalgicznym klimacie MU s6 . Helper działa płynnie nie wyłącza się i zbiera co mu przykazane 😄.  Niski exp w połączeniu z fajnymi eventami daje dużo radości a każdy nowy item w eq bardzo dużo wnosi do gry na każdym etapie. 

Z czystym sumieniem polecam! 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Raczej ilości multi rośnie, są jeszcze co najmniej dwa konkurencyjne serwery x1 norr, które również osiągają 200-300 online więc nie ma co się spuszczać. 
Polecam przetestować każdy i podjąć decyzję. 

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Uwage moja zwrocily wypowiedzi osob ktore maja na koncie od 1 do  10 wpisow swiadczy to o tym ze ktos robi konta pod pozytywne wypowiedzi . Proponuje zeby  k tos  to spr awdzil i jka  cosusunol takie konta.

ZALAG OWALO MI WPIS STAD BLEDY 

Opublikowano

Hejka all .  Mam taka sprawe od niepamietnych czasow gramy w domu w trojke na serwerachMu Online i tu rodzi sie pytanie jak zagrac na waszym serwerze gdzy tylko z jedngo IP jenda osob moze grac.. Wiem ze to jest Duzy problem dla administracji ale jeszce wiekszy dla nas. Jak to mozna rozwiazac , oczekuje odpowiedzi od Administracji. Pytanie do graczy a co Wy proponujecie w takiej sytuacji ?  

Opublikowano

Zapoznalem sie z serwerem moge powiedziec ze fajny ale gracze nie od nikogo nie dowiedzialem sie jak wlonczac offhelper pisalem po angielsku i polsku z 30 razy jesli chodzi o polakow to rozumiem bo to ludzie zawistni nikt nie moze miec lepiej jakoni heheheh narodowa cnota 😞 a szkoda. Cya all