Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć chciałbym spróbować zostać kidModeratorem globalnym jeśli jest taka możliwość jeśli nie to minecraft.

Jestem Patryk mam 16 lat wróć 4 dni temu miałem urodziny mam 17 lat hah jezu za rok 18 poważna liczba ale cóż,

miałem przyjemność być już w administracji forum, forum było tematyki anime gdzie były linki itp do oglądania pisania zabaw moim zadaniem było pilnowanie porządku i egzekwowanie zasad czyli to zazwyczaj wyglądało tak że sie usuwało komentarz/post/wątek, zmieniało sie  tytuły odpowiadało sie na pytania osoby, przenosiło sie wątki oraz nadawało się kary. Na tym stanowisku jak dobrze pamiętam byłem 3 miesiące liczyłem na awans ale niestety właściciel postanowił że forum przejdzie restart zawartości i moderacji oczywiście mogłem ponownie sie zgłosić na te same stanowisko ale 3 miesiące pracy żeby usłyszeć że twoje stanowisko zostaje zamknięte i po chwili otwarte trochę demotywuje z ważniejszych zadań też była aktywność pisanie udzielanie sie na róźnych wątkach.

Od siebie mogę jeszcze dodać że jestem osobą otwartą lubię żartować jak trochę widać ale także umiem zachować profejonalizm i obiektywne decyzje posiadam także doświadczenie w róźnych innych projektach nie związanych z forum ale że to forum to nie będe sie rozpisywał.

Z mojej strony to wszystko miłej pracy życze moderacji bo wiem jak ludze umieją wk#rw##ć :} [ przepraszam za to ale kiedy mogę i kiedy ewentualnie nie jestem w adm to skusze sie na użycie tęgo ]

Opublikowano

xD

Cat Laugh GIF

Opublikowano

- Staż, podanie złożone równo z założeniem konta na forum, nie sądzisz że dobrze by było chwile z nami posiedzieć. Poznać społeczność i dopiero potem myśleć o wstąpieniu do ekipy?

+ Doświadczenie

Posiedź z nami jakiś czas na forum i wtedy pomyślimy.

W chwili obecnej jestem na NIE

Opublikowano
5 godzin temu, Szariku napisał:

- Staż, podanie złożone równo z założeniem konta na forum, nie sądzisz że dobrze by było chwile z nami posiedzieć. Poznać społeczność i dopiero potem myśleć o wstąpieniu do ekipy?

+ Doświadczenie

Posiedź z nami jakiś czas na forum i wtedy pomyślimy.

W chwili obecnej jestem na NIE

To samo jak kolega wyżej masz za mały staż na forum, doświadczenie to jest na plus.

Aktualnie jestem na Nie

.

• _dave zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...