Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót po 3 latach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opłaca się powracać po 3 latach przerwy na nowym koncie na globala? Czy lepiej darować sobie sobie wydawanie kasy na grzybki i granie botem aby zacząć grę na jakimś prywatnym serwerze? Wiem, wiem w jakim sensie ma mi się opłacać? Chodzi o to jak wygląda społeczność gildyjna dla nowych graczy, jest duża bariera wejścia dla nowych graczy? No i jeśli się opłaca to przydałoby się ogarnąć zmiany w grze które są pewnie olbrzymie...

Opublikowano

Zależy jaki masz cel wracając do gry. Wchodzenie na stare serwery jest trochę bez sensu bo większość gildii to zombi lecąc na bocie i nawet o dołączenie trudno a tym bardziej o interakcje.

Sam regularnie wracam do gry przy startach nowych serwerów ale to bardziej kilkudniowa rywalizacja.

Od jakiegoś czasu gra nie ma balansu i opiera się na kupowaniu grzybków, przeypchania lochów na farcie i tak w kółko. 

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano
W dniu 29.03.2026 o 12:18, SebuśPL napisał:

Zależy jaki masz cel wracając do gry. Wchodzenie na stare serwery jest trochę bez sensu bo większość gildii to zombi lecąc na bocie i nawet o dołączenie trudno a tym bardziej o interakcje.

Sam regularnie wracam do gry przy startach nowych serwerów ale to bardziej kilkudniowa rywalizacja.

Od jakiegoś czasu gra nie ma balansu i opiera się na kupowaniu grzybków, przeypchania lochów na farcie i tak w kółko. 

Ok dzięki za info. Twój post zmotywował mnie do małego resaerchu i jego wynik tylko to potwierdza. Z mojej perspektywy warunki do fajnej gry są teraz jeszcze gorsze niż były 3 lata temu. Czyli albo privy albo lepiej dać sobie spokój z tą grą. Tyle mi wystarczy. Temat do zamknięcia.

• 3 tygodnie później...