Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BOT] NTSW Naruto The Shinobi War

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 godziny temu, SebuśPL napisał:

O co to chodzi że oferujesz bota którego ktoś inny też sprzedawał? 

https://www.mpcforum.pl/topic/1683149-szukam-bot-do-ntsw/#comment-13896233

Kolega conquer dopuścił się plagiatu, niestety tak się zachowują skończone dziwki bez honoru, ale nie doszukujmy się moralności w osobie 15letniej. Szkoda tylko że administracja ma totalnie wyjebane na coś takiego. Jak coś to bot za kilka tygodni nie będzie działał. Mam nadzieję że zarobisz miliony i kupisz rodzicom domek, za to jak świetnie Cię wychowali

Opublikowano
4 godziny temu, SebuśPL napisał:

Czyli żaden z was nie jest autorem a obaj to sprzedajecie? 

Ja jestem właścicielem i sprzedaje a on tylko sprzedawał 

Opublikowano
14 godzin temu, Winstooneq napisał:

Kolega conquer dopuścił się plagiatu, niestety tak się zachowują skończone dziwki bez honoru, ale nie doszukujmy się moralności w osobie 15letniej. Szkoda tylko że administracja ma totalnie wyjebane na coś takiego. Jak coś to bot za kilka tygodni nie będzie działał. Mam nadzieję że zarobisz miliony i kupisz rodzicom domek, za to jak świetnie Cię wychowali

Hej! @Conquer

Czy byłbyś w stanie wypowiedzieć się na ten temat? 

╔═▣◎▣═══ SILENCE ═══▣◎▣═╗
» Cień ostrza. Cisza przed burzą. «
☯ Wojownik starego świata ☯

⛩️Droga bushido ⛩️

Szept nocy... znikam, zanim mnie zauważysz.

════════════════════════

1.gif

Opublikowano
6 godzin temu, Conquer napisał:

Ja jestem właścicielem i sprzedaje a on tylko sprzedawał 

kurtyna dla @Conquer nie ma to jak byc frajerem roku i do tego dać się wjebać. 20 minut rozmowy czeka na udostępnienie, tylko wytne cenzuralne fragmenty. 
Pozdrawiam cieplutko, zapraszam do kupna bota, od oryginalnego dostawcy, który przewiduje update'y.
https://imgur.com/a/3xNE0qX

Opublikowano

@Conquer Przesłuchałem nagranie oraz przeczytałem konwersacje i chciałbym poznać teraz twoją linię obrony.

Jeżeli nie będziesz w stanie udowodnić że bot należy w pełni do ciebie i potwierdzi się to co jest zawarte w filmie będę zmuszony usunąć temat oraz podjąć poważniejsze kroki.

Czas : 24 Godziny

⛩️Droga bushido ⛩️

════════════════════════

1.gif

Opublikowano
33 minuty temu, Silence napisał:

@Conquer Przesłuchałem nagranie oraz przeczytałem konwersacje i chciałbym poznać teraz twoją linię obrony.

Jeżeli nie będziesz w stanie udowodnić że bot należy w pełni do ciebie i potwierdzi się to co jest zawarte w filmie będę zmuszony usunąć temat oraz podjąć poważniejsze kroki.

Czas : 24 Godziny

Stary to nie takie głębokie,  mam source code, to jest wystarczający dowód 

Opublikowano
Godzinę temu, Winstooneq napisał:

Widzę kolega obrał taktykę podszywania się pod biednego Szymka, tak bardzo chciałbyś być jak ja? @Conquer czekamy na wyjaśnienia!! Czas ucieka

image.png

image.png

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Powiem wprost, w Twojej wypowiedzi znajduje się wiele nieścisłości, a jednocześnie nie przedstawiłeś żadnych argumentów na swoją obronę.
Pamiętajmy również, że sam kod źródłowy można odtworzyć lub napisać od nowa, co nie czyni nikogo właścicielem tego bota.

Jeśli chodzi o @Winstooneq przedstawił zarówno rozmowy głosowe, jak i tekstowe, które stanowią pewne potwierdzenie tego o czym sam pisał i na tej podstawie jestem skłonny uznać, że projekt może należeć do niego.

Dodam też, że trudno przypuszczać, aby ktoś z taką determinacją walczył o coś, co do niego nie należy, jednocześnie ujawniając tego typu materiały.

Powiem krótko, nie będę tolerował tego typu zachowań. Informuję również, że dokładnie zapoznałem się ze wszystkimi przedstawionymi materiałami, dlatego moja decyzja jest ostateczna i nieodwracalna
Użytkownikowi @Conquer nakładam punkty za wyłudzenie ponieważ bot nie należał do Ciebie, a mimo to był przez Ciebie sprzedawany innym użytkownikom. W związku z czym konto zostaje całkowicie zablokowane.

Zamykam temat i przenoszę go do kosza.

⛩️Droga bushido ⛩️

════════════════════════

1.gif

• Silence zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...