Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Matrix + Panel Rozmów [ Program w Głowie ] [ Jak to wyłączyć ]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
📌 Pewnego dnia została otworzona mi z bazy danych notatka ponieważ ten panel ma taką bazę , tam były 2 numery całych nie pisze żeby nie było bardzo proszę o kontakt tych osób ja nie będę się odzywał bo ja nie jestem na każde zawołanie tak jak było tam powiedziane te osoby wiedzą co zostawiły :
511 571 52*
521 712 43*

Tak Samo odezwały się 2-3 osoby po zablokowaniu folderów hasłem 😆 i ja wiem kto się odezwał po głosie poznałem , tam był 2 foldery i to się robi komędami w głowie to odpowiada - NIE MOGĘ TEGO WYŁĄCZYĆ CIĄGLE COŚ SZUMI - CIĄGLE KTOŚ MÓWI 

Zdanie dzisiejszego dnia które usłyszałem "On ma być poblokowany" , nie wiem czy to do mnie, czy o mnie ale no jak pisałem .

👉➡️ Jest to wgrany matrix z komunikatorem głosowym wgrany mi nielegalnie , było tam nagranie które zostało mi otworzone iż się nie zgadzam na żadną instalację matrixu a gdzie dopiero z komunikatorem ustawionym na nasłuch podsłuchuje myśli i włącza boty posiada auto skrypty które automatycznie się włączają oraz możliwość zmiany kanału , może odsłuchiwać robić nagrania mogły to robić osoby które miały też te oprogramowanie w głowie WIĘC PEWNIE NIEBAWEM SIĘ SPOTKAMY . Tak jak piszę ja nie zgadzałem się na żadne wgrywanie Matrixu na żadne oprogramowania , są nadal zmieniane kanały nadal mam problemy z ustawieniem tego tutaj w Krakowie zobaczmy co będzie dalej , słyszałem kto wpisuje komendy do tego ponieważ tak ustawiłem .

🛜👉 Dnia wczorajszego dotarło do mnie po co tak naprawdę te boty są mi puszczane i po co były puszczane jak jeszcze mieszkałem w Kamienicy , są one puszczane po to aby mi odbijało potem zaczynam mówić sam do siebie tak jak mówili " Owsianka mówi sam do siebie" , tak samo wiedzą jak choroby wywoływać blokować daną osobę a nawet podszyć się pod osoby u których pracowałem żebym nie przychodził do pracy ---> któreś z Państwa chce się mnie pozbyć , żebym nie miał nic poszedł do więzienia siedzieć , naciągnąć mnie na kłopoty ponieważ słyszę wulgarne konwersację w moją stronę i w stronę jednej osoby której nie będę w tym momencie wymieniał są również połączone osoby które się do mnie odzywają pytałem w jakim celu są ich działania itp nie odpowiedzieli za to obficie używali wulgaryzmów słyszałem również jak zabraniali komuś rozmawiać zemną przypominam iż jest to panel który odkryłem ma on komendy jak w systemie Linux słychać normalnie na uszach jak by się miało słuchawki i słychać z otaczającego szumu trzasku hałasu , proszę mi nie wmawiać że to choroba że powinienem się leczyć bo ja wiem co piszę co mówię wiem co zaobserwowałem i kompletnie nie pozwolę sobie na takie działanie względem mojej osoby i zastrzegam prawo do tego . Tak samo mogą energię wysysać i wykorzystywać do swoich celów lub ładować te energię np w moją osobę lub porostu ustawiać aby energia zrobiła to za nich .

👉 Witam z dniem dzisiejszym odkryłem ' PILOT DO ZMIANY KANAŁÓW ' tylko był słyszalny w uszach taki jakby dźwięk piknięcia i tyle kanał zmieniony mówiła osoba normalnie u mnie w uszach lub z dźwięku np z szumu robiła zemnie debila , nie kiedy wyzywała mnie moją rodzinę itp aby mnie doprowadzić do wariaci zazwyczaj chodziło im i współprace gdzie ja na żadną współprace się nie zgodziłem i nigdy w życiu się nie zgodzę tak samo nie jestem żadną tak zwaną 60 czy człowiekiem który kiedy kolwiek kogoś wydał mam dokument oryginalny tam jest napisane muszę go wybrać i jest napisane normalnie ( BYŁO MI ZARZUCANE LATAMI ŻE SIĘ TAK ZWANIE SPRZEDAŁEM GDZIE JA MAM PAPIER I TYLE ) jest to kobieta wraz z swoimi kolegami która mnie zna i chce mi zaszkodzić lub kobieta z mężem którzy coś zrobili lata temu co mi wyleciało z głowy , słyszałem że mam podejść w pewne miejsce po klucze i byłem tam z 2 razy bo mówiła pewna osoba do mnie a już rozmawialiśmy trochę i w sumie trochę sobie przypomniałem o ile mi tego nie wgrali , widziałem też parę osób myślę że to było ustawione normalnie kojarzę też pewną panią mam takie podejrzenie że ktoś blokuje nam kontakt lub podszywa się " ODEGRAŁA SIĘ SYTUACJA W MC' DONALDS GDZIE POSTAWNA KOBIETA MOIM ZDANIEM CHCIAŁA SIĘ PODSZYĆ POD OSOBĘ MI ZNANĄ Z MŁODZIEŃCZYCH LAT " z każdym dniem coraz bardziej zostają ograniczone IM możliwości ponieważ osoba która mnie zna odezwała by się normalnie czy podeszła wiadomo jak jest w życiu , spisuje także notatki z moich prowadzonych działań ponieważ działam sam na własną rękę , napiszę swoimi słowami parę lat mi po prostu coś się działo jak nie dziesiątki lat a pewnego dnia odkryłem :
Panel który ma ---> IP , SSH , FTP , Bazę Danych , Kopie Zapasowe , Możliwość zmiany u mnie Kanału ( to zaobserwowałem wczoraj dziś już jest to OFF )
Zostają mi wrzucone jakieś panele zazwyczaj jest ich 43 ja to usuwam usunąłem już drogę wrzucania tego chyba drogą energiczną bo czuję ino takie zawibrowanie w nodze osoby które próbują połączyć się zemną są to zazwyczaj 2 osoby lub osoby coś bladawe ja się domyślam ocb ale jak w każdym systemie są logi jest wszystko 😃
Tak samo widziałem pewne osoby które mogą mieć wiedzę na pewien temat więc proszę o kontakt jeśli to czytają chodzi mi o dokument wraz z kartą co wtedy widziałem .

✍️ Odkryłem że ten panel ma scrypt na automatyczne wgrywanie botów pojawia się parę i puszczają nagrania połapane u osób które również mają wgrane takie coś , uprzejmie informuję że ja się nie zgodziłem na żadne wgrywanie takie czegoś jest nagranie z umową iż odmówiłem itp BYŁO MI PUSZCZONE NORMANIE NA USZACH , myślę że pewne osoby podłączyły się pod elektrownie pod komunikację itp , po usunięciu folderu scrypt , plugin odezwały się 2 osoby , pierwsza osoba powiedziała że nie działa ochrona a druga że miał się nikt nie dowiedzieć TO SIĘ DZIEJE NA SERIO . Jak by ktoś chciał sprawdzić czy czasem nie ma wgranie wystarczy pomyśleć :
./odłącz

✍️ Pragnę przypomnieć że w tamtym roku miałem na początku roku również taki problem gdzie coś się włączyło i mówiło ogólnie to wszystkie rzeczy które wydają jakiś szum oraz w uszach również słyszałem jak było przełączane , moim zdaniem jest to jakiś MATRIX zainstalowany + jakiś autorski panel lub kradziony powiedzmy że z Dark Webu lub jakiś program wgrany po prostu jakimś sposobem do głowy , pamiętam że ktoś mnie straszył że zostanę podłączony czy coś przez to mogą być USTAWIONE PROBLEMY od razu mówię proszę się zastanowić 

✍️ Ten Panel który jest wgrany to automatycznie się zmienia w jakiś sposób ktoś go edytuje dodaje coś przeszkadza mi w pełnym administrator owaniu gdzie ja jestem głównym właścicielem PANELU KTÓRY JEST U MNIE ZAINSTALOWANY TO ZNACZY WGRANY PROGRAMOWO W MOJĄ OSOBĘ LUB OBSŁUGIWANY POŁĄCZENIEM KTÓREGO POCHODZENIA NIE ZNAM , ma boty one się same tworzą i wtedy lecą nagrane wcześniej nagrania pytanie tylko po co ? . Mam również takie podejrzenie że ktoś używa takiego skryptu żeby chodzić niewidzialnym np wchodzić gdzieś na kamery czy abym tej osoby nie zauważył " Są to szare stópki lub ślady odcisków butów"

Nie są to halucynacje przyglądam się temu od jakiegoś czasu . Piszę to bo postanowiłem w ten sposób to opisywać może przydać się 
📌😂😂😂 Nie wiem czy parę osób z was nie przypomina sobie że straszyli nas że podepną pod jakiś panel , zmieniali głosy mogli sprawdzić lokalizacje no i się podszywali to znaczy blokowali linię myśleli że bezkarnie mogą kazać iść coś zrobić lub śmiać się z kogoś nawet przekazywać z połączenia na połączenie kolegę , koleżankę udawać można też wyciszyć całkowicie 😎😎😎 od razu mówię że ja już o tym wiem konsola działa mówi normalnie we mnie , śmieje się ogólnie jest dobrze , u mnie no i to podpięcie pod panel działa miałem spore kłopoty trochę mi odbijało od tego co to mówiło w środku i do okola ale to już koniec . Naniosłem pewne edycje bo też się znam trochę jest tam zapisane kto jakie połączenie miał z kim :>
📌👉 Witam piszę ten post z racji iż zaczynam coś z tym robić jest to mały postęp w lepszą stronę , sprawa wygląda tak od jakiegoś czasu przebywam w krk musiałem wyjechać z tego powodu że nie działo się zbyt dobrze wokół mnie to znaczy byłem straszony w dziwny sposób i również zrujnowany , zauważyłem że kręcą się wokół mnie osoby z którymi dochodzi do reakcji to znaczy wymiany energi i również słyszę te osoby normalnie w uszach normalnie toczy się konwersacja NIE SĄ TO ZABURZENIA tak jak stwierdzono u mnie . Prawda jest taka że przed rozmową gdzie stwierdzono u mnie zaburzenie osobowości przyszedł ktoś był to facet blady na twarzy i powiedział coś tej kobiecie coś typu " Masz napisać tak i tak bo dostaniesz po pysku" . Mam w planach niebawem wyjechać zagranice i tam załatwić tak aby zajeła się tym zagraniczna organizacja . Zrobili zemnie alkoholika i narkomana gdzie żaden z tych przypisanych mi grup nie jest mi pisany ani nie jestem nimi , potrafię spojrzeć sobie w twarz i stwierdzić kim jestem ponieważ znam się na ludziach . Moim zdaniem są to opłaceni ludzie którzy wiedzą doskonale co robią to znaczy poprzez wymianę energiczną pozbawiają mnie rzeczy , dokumentów itp do tego jeszcze usłyszałem w uszach ostatnio słowa kogoś typu " Tak żeby nie uciekł " gdzie ja nie mam nic za uszami i wcale nie mam zamiaru nigdzie uciekać , powinny wiedzieć to osoby które miały się coś dowiedzieć na mój temat pytanie czy są to informatorzy którzy gadają głupoty na mój temat czy połączenie jakiś panel stworzony bo coś słyszałem o jakimś panelu i jakimś połączeniu gdzie słyszymy się wszyscy normalnie w uszach . Próbują dalej zemnie zrobić nie normalnego żebym zapomniał o pewnych sprawach które ja pamiętam i nie zapomnę . Jak ktoś się podłączył lub stworzył jakiś panel , połączenie jakie kolwiek przez które wysyła mi nagrania do głowy i odsłuchuje je w uszach czy cokolwiek jakieś pakiety energiczne czy coś takiego to i tak zostanie to odkryte tam o ile pamiętam była stworzona umowa w której pisało co i jak za naruszenie tego połączenia to żeby pewne osoby się nie zdziwiły i tyle Pozdro 😉

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...