Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]101% Szansa Na Udaną Misje Na Lvl Konia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!

Więc tak: Ja ostatnio robiłem misje na konia i od 1lvl do 9lvl(narazie) i zauważyłem że mi cały czas wychodzi, a to może być spowodowane tym że:

- mam na sobie podczas misji eq(całe) do expienia (zbroje bez kd speeda - raz spróbowałem i nie wyszło)

- jeżdze po polach(tzn. nie drogach) podczas misji

- kiedy wracam do stajennego staje tak żeby był do mnie odwrócony tyłem a gdy odczytuje zwój to ide na ścieżke koło niego...

Niewiem czy ten sposób działa, czy też miałem pica ale jak już widzicie metek powoli pana więc wszystko jest możliwe

POWRÓT METIN2 PL

s22 Orion - Q**l*n 34lvl

Opublikowano

Siema!

Więc tak: Ja ostatnio robiłem misje na konia i od 1lvl do 9lvl(narazie) i zauważyłem że mi cały czas wychodzi, a to może być spowodowane tym że:

- mam na sobie podczas misji eq(całe) do expienia (zbroje bez kd speeda - raz spróbowałem i nie wyszło)

- jeżdze po polach(tzn. nie drogach) podczas misji

- kiedy wracam do stajennego staje tak żeby był do mnie odwrócony tyłem a gdy odczytuje zwój to ide na ścieżke koło niego...

Niewiem czy ten sposób działa, czy też miałem pica ale jak już widzicie metek powoli pana więc wszystko jest możliwe

poprostu frat tak tez kiedys mysleli ze jak kowal ma reke w górze to nie pali

Mounthains dodana 01 lipiec 2010 - 05:27

Poziom został podwyższony obraza mnie w sygnie

Mounthains dodana 30 czerwiec 2010 - 12:49

Poziom został podwyższony nieregulaminowa sygna

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...