Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Jesteśmy już po wynikach nagród Steam za rok 2025. Poniżej link i mała infografika. 

Może uda nam się rozwinąć małą dyskusję?

Czy zgadzacie się z wyborami społeczności? Rozwińcie proszę uzasadnienie lub wyjaśnijcie dlaczego to zły wybór.

Steam Awards 2025 - link

67oAku1.png

Z mojej strony najbardziej ubolewam nad Clair Obscur Expedition 33. Ścieżka dźwiękowa to tylko mały procent gry. Zachęcam każdego do ogrania COE. Nie wiem dlaczego Hollow Knight wygrał to zestawienie. Chyba to potwierdza, że gracze szukają czegoś prostego i bez większych zawirowań. A co wy sądzicie?

Opublikowano

najbardziej innowacyjna rozgrywka - extraction shooter dla casuali *don't szut*

Cat Meme GIF

Opublikowano

Hollow Knight nie jest prostą grą, choć graficznie się tak wydaje - na Game Awards gra też miała kilka nominacji, w tym do gry roku, ale jury Ekspedycji wylizało konkretnie.

Opublikowano

Gra roku wybrana przez większość, nie jest zła, ale na pewno specyficzny wybór zważając że było parę AAA gier w nominacji i dla mnie osobiście o ile doceniam takie tytuły to zestawiając je z tymi audiowizulanymi i fabularnymi kobyłami to trochę nie do powiedzenie. Fakt miło że nominowane ale nie do końca należy się wygrana.

Owoc miłości jest trochę dla mnie dziwnym wyborem, fakt nie grałem w BG ale wydaje mi się że pod względem tego rozwoju tutaj bardziej należało się Helldivers bądź to stare nomansky.

Hades zasłużenie.

Peak -gusta guściki, osobiście stawiałem na SplitFiction 

Zaś co do tej innowacyjnej rozgrywki, uważam że tytuł godny. Fakt niby to samo, ale jednocześnie jest to coś takiego świeżego w tym klasyku. Cała otoczka i wszystko sprawia wrażenie czegoś nowego a zarazem innowacyjnego.

• 2 tygodnie później...