Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, tworzę ten post gdyż chce wystartować z własnym projektem w roku 2026. Chciałbym się dowiedzieć od was forumowiczów a przede wszystkim graczy serwerów prywatnych metin2 czego byście oczekiwali od tej gry w 2026 roku? Ja ze swojej strony chciałbym przedstawić kilka podpunktów:

*Brak p2w( IS tak stworzony aby były w nim dodatki umilające oko gracza( związane z kostiumami/mountami/pętami które by występowały w czasie eventów okresowych tj. ze względu jakichś świat etc.)

*Brak pakietów VIP boostujacych grę ( gra ma być oparta na szlifowaniu ekwipunku przeplatanego z wykonywaniem misji fabularnych)

* Zbalansowany i przemyślany system eventów serwerowych( nie widzi mi się aby na serwerze eventy występowały codziennie lecz też nie chciałbym aby one były od święta - wg mojej oceny eventy weekendowe są najlepszym rozwiązaniem dzięki temu nagrody mogą mieć większą wartość )

* Systemy misji ( podstawa biolog + schemat misji które po analizie zostaną tutaj opublikowane do wyrażenia swojej opinii)

*Brak akademii( na wielu obecnych serwerach akademię są normą - ja chcę wyjść temu na przeciw i zmiany w przyszłości chciałbym przeprowadzać po konsultacji z graczami)

Czekam na wasze wypowiedzi. Pozdrawiam 💪 

Opublikowano

idealny plan jak mieć na starcie 100 osób i po miesiącu nie mieć nic w tych czasach, jak ty nie chcesz mieć serwera p2w to powodzenia z reklamą xd 

jest mt2009 więc po co następne serwery skoro nawet w 30% żaden serwer nie osiągnie już takiego sukcesu

DiamondMT2.pl

Opublikowano
1 godzinę temu, Perserga-Metin2 napisał:

jest mt2009 więc po co następne serwery skoro nawet w 30% żaden serwer nie osiągnie już takiego sukcesu

Piękne momenty sprzedaży 1kk po 70zł 

1000093817-removebg-preview-1.png