Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, Witam!

Składam swoje podanie, ponieważ chciałbym dołączyć do zespołu forum jako kidModerator i realnie pomóc w jego dalszym rozwoju. Forum ma potencjał i uważam, że na tym etapie szczególnie ważne jest utrzymanie porządku, dobrej atmosfery oraz jasnych zasad dla wszystkich użytkowników. Od wielu lat jestem związany ze sceną MTA/GTA w MTA gram od około 7–8 lat, więc dobrze znam tę społeczność, jej plusy, ale też typowe problemy, które pojawiają się na forach i serwerach. W przeszłości pełniłem funkcję administratora na innym forum o tematyce MTA/GTA, dzięki czemu wiem, jak wygląda moderacja od środka: reagowanie na zgłoszenia, pilnowanie regulaminu, porządkowanie działów, usuwanie spamu czy rozwiązywanie konfliktów między użytkownikami. Jestem osobą spokojną, ale stanowczą. Staram się zawsze działać z głową najpierw rozmowa i wyjaśnienie, a dopiero potem konkretne działania, jeśli ktoś notorycznie łamie zasady. Uważam, że moderator powinien nie tylko karać, ale też pomagać użytkownikom i dbać o to, żeby forum było miejscem, do którego chce się wracać, a nie kolejnym śmietnikiem pełnym chaosu i dram.

Jestem aktywny, mam czas i chęci do działania. Jeśli coś robię, to na serio, a nie „na chwilę”. Nie mam problemu z pracą w zespole, przyjmowaniem uwag czy dostosowywaniem się do ustalonych zasad. Zależy mi na tym, aby forum rozwijało się w dobrą stronę i miało solidne fundamenty, a nie było robione byle jak. Uważam, że moje doświadczenie, znajomość tematyki MTA & GTA oraz zaangażowanie mogą być realnym wsparciem dla administracji i społeczności. Jeśli dostanę szansę, postaram się ją wykorzystać jak najlepiej.

Pozdrawiam
WMP

Opublikowano

Hej,

A nie chcesz z Nami chwilę posiedzieć? Ciężko ufać na słowo, że jesteś aktywny i nie brak Ci czasu skoro dopiero się zarejestrowałeś.

GL 🫡

Opublikowano

Chłopie wracaj na ngnw. Tutaj i tak nie ma czego moderować bo same boty piszą wątki, których nikt nie czyta plus silence się poci w dziale metina.

Pedro Pascal Laughing GIF by Crafture

Opublikowano
19 minut temu, eeXt46 napisał:

Chłopie wracaj na ngnw. Tutaj i tak nie ma czego moderować bo same boty piszą wątki, których nikt nie czyta plus silence się poci w dziale metina.

Pedro Pascal Laughing GIF by Crafture

Już dawno Nie spędzam tam czasu bo wróciłem do MTA, Ngnw Zostawiłem już w piz*uehhe

Opublikowano

W ostatnich dniach odbyłem rozmowę z @_dave i doszliśmy do wniosku że warto otworzyć na nowo rekrutację i z tego powodu trafiłeś na idealną okazję aby faktycznie się wykazać... 

Może i faktycznie jesteś nowy, ale masz doświadczenie i znasz się na grze (GTA/MTA) i to właśnie na ten dział (Serie GTA) byłbym skłonny cię zrekrutować jako OPIEKUNA abyś nabrał trochę doświadczenia, poznał ludzi no i ogólnie się wykazał. Wstępnie jestem na TAK lecz ostateczna decyzja należy do @Hooltras oraz @_dave 😉 

Poznam też opinie pozostałych członków ekipy czyli @Marchwj oraz @AlexsanderARG 🙂 

Aktualnie zajęte działy : 

- Metin2 

- Tibia 

- Minecraft

Na pozostałe jest aktywna rekrutacja. 

╔═▣◎▣═══ SILENCE ═══▣◎▣═╗
» Cień ostrza. Cisza przed burzą. «
☯ Wojownik starego świata ☯

⛩️Droga bushido ⛩️

Szept nocy... znikam, zanim mnie zauważysz.

════════════════════════

1.gif

• _dave zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...