Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hosting Metin2 – szybki, stabilny i przyjazny dla społeczności

regalhost

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

🌟 Hosting Metin2 – Szybki, Stabilny i Zbudowany z Myślą o Społeczności 🌟

Witaj społeczności Metin2!
Jesteśmy RegalHost.eu — zespołem młodych, ambitnych i doświadczonych ludzi, którzy doskonale znają scenę Metin2 i wiedzą, jak wygląda stabilny, bezpieczny i dobrze zoptymalizowany projekt.

Naszym celem nie jest tylko „sprzedaż hostingu”.
Naszą misją jest stworzenie nowoczesnej, szybkiej i w pełni bezpiecznej infrastruktury hostingowej dla poważnych projektów Metin2, zarówno nowych jak i zaawansowanych.

Dbamy o każdego klienta jak o partnera — bo Twój sukces jest również naszym sukcesem.

💡 Dlaczego warto wybrać RegalHost?

Szybka instalacja / reinstalacja – w około 10 minut
Wdrożenie systemów Metin2 odbywa się automatycznie i jest aktualnie rozwijane tak, aby działało w pełni bezobsługowo.

Pełna ochrona Anti-DDoS i Anti-Exploit
Nasze serwery są zabezpieczone na najwyższym poziomie, aby projekt działał bez przerw i lagów, nawet podczas intensywnych ataków.

Serwerownia w Rumunii – niski ping i wysoka stabilność
Idealne warunki dla graczy Metin2 — szybkie ładowanie map, brak opóźnień, stabilność 24/7.

Procesory AMD Ryzen / Intel Skylake – wydajność Near-Bare-Metal
Gwarantujemy realną moc obliczeniową, idealną do serwerów działających przy dużym obciążeniu.

Zniżki:
• Kod BL15 – 15% rabatu (Black Friday / promocje specjalne)
• Kod MPC – 5% rabatu dla użytkowników forum Metin2

Link: https://regalhost.eu/pl/metin2/

🚀 Nasze pakiety hostingowe Metin2

Link do oferty: https://www.regalhost.eu/pl/metin2/

Pakiet Start – 9.50€ / miesiąc

• CPU Ryzen / Intel, przydział dedykowany
• 4GB RAM DDR5
• 25GB NVMe
• 2Gbps
• Anti-DDoS w cenie

Pakiet Pro – 14.99€ / miesiąc

• CPU Ryzen
• 6GB RAM DDR5
• 35GB NVMe
• 2Gbps
• Anti-DDoS w cenie

Pakiet Premium – 29.99€ / miesiąc

• CPU Ryzen
• 8GB RAM DDR5
• 50GB NVMe
• 5Gbps
• Anti-DDoS

Pakiet Enterprise – 49.99€ / miesiąc

• CPU Ryzen
• 12GB RAM DDR5
• 65GB NVMe
• 5Gbps
• Anti-DDoS

🛡 IFFW Anti-DDoS Panel – update!

Pracujemy nad profesjonalnym panelem bezpieczeństwa stworzonym specjalnie pod serwery Metin2.

Panel będzie oferować:
• zaawansowaną ochronę Anti-DDoS
• Anti-Exploit
• pełną automatyzację
• panel zarządzania dla klienta

Panel będzie dostępny za darmo dla wszystkich właścicieli serwerów Metin2 u nas.
Aktualizacje są wliczone w usługę.

https://regalhost.net/videos/regalprotect.mp4

https://regalhost.net/videos/regalprotect-update.mp4

🌍 Nowe datacentra – już wkrótce

Planujemy dodatkowe lokalizacje:

• Niemcy
• Francja
• Irlandia

Planowana aktywacja: 20.02.2026 (możliwe zmiany logistyczne).

🌐 Darmowe Homepages & Webhosting Metin2

Każdy klient Metin2 otrzymuje:

• 5GB NVMe Webhost GRATIS
• Subdomenę GRATIS
• Prosty i zoptymalizowany panel WWW
• Ochronę Anti-Exploit i Anti-Injection

Strona łączy się wyłącznie z IP Twojego serwera Metin2 — bez dodatkowych ryzyk, bez lagów, bez obcych połączeń.

💡 Stabilne i sprawdzone ServerFiles – wybrane z najlepszych społeczności Metin2 w Europie i poza nią

Udostępniamy tylko stabilne, czyste i w pełni przetestowane ServerFiles, wybrane z najlepszych społeczności Metin2.

Każdy ServerFile został sprawdzony pod kątem stabilności, wydajności, bezpieczeństwa i pełnej kompatybilności — idealne jako baza pod poważne projekty.

Tutaj znajdziesz bezpłatną listę wszystkich plików serwerowych, które są dostępne i całkowicie bezpłatne, wraz z pełnym kodem źródłowym po stronie serwera i klienta + wszystkimi plikami i plikami wykonywalnymi potrzebnymi dla każdego pliku serwerowego.

https://www.regalhost.eu/knowledgebase/1/Metin2---Serverfiles-Stabile

🤝 Podziękowania dla społeczności MPCForum i developerów

Chcemy szczerze podziękować społeczności:
https://www.mpcforum.pl/

Dzięki Wam scena Metin2 w Polsce i Europie nadal się rozwija.
Ogromne podziękowania dla wszystkich developerów, którzy dzielą się systemami, fixami, plikami i wiedzą — Wasza praca pomogła nam stworzyć lepsze i nowocześniejsze usługi dla Metin2.

🎉 Test 2 dni za darmo

Każdy może przetestować serwer przez 48 godzin przed zakupem.
Kontakt:
• Email: [email protected]
• Ticket na stronie
• Discord — wkrótce

💳 Akceptowane metody płatności

• PayPal
• Stripe
• Skrill
• Paysafecard (wkrótce)

Kontakt: [email protected]

yfoOEDG.jpeg

Edytowane przez regalhost
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
29 minut temu, 𝓜𝓸𝓵𝓲𝓻𝓸𝓵 napisał:

Niestety jest panel klienta ale nie da sie zalogowac poprzez putty 🙂
Takze scam.

Szkoda.

Uważam, że taki hosting byłby sensownym rozwiązaniem.

Rozumiem, że zakupiłeś usługę. Czy próbowałeś skontaktować się z nimi drogą mailową?

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano
23 godziny temu, 𝓜𝓸𝓵𝓲𝓻𝓸𝓵 napisał:

Kupiłem 🙂

Próbowałeś się z nimi skontaktować?

Założyłem konto i zgłosiłem sprawę przez panel, dodatkowo wysłałem maila o tej samej treści.

Zobaczymy, co odpowiedzą.

Opublikowano
7 godzin temu, SebuśPL napisał:

Próbowałeś się z nimi skontaktować?

Założyłem konto i zgłosiłem sprawę przez panel, dodatkowo wysłałem maila o tej samej treści.

Zobaczymy, co odpowiedzą.

Zaczeli mi odpisywac, problem maja chyba z linkami do aktywacji konta poczte mam na hotmail i zaden mail z haslem do putty mi nie przychodzil.
Po instalacji tak naprawde problem jest z baza danych  ciezko jest skonfigurowac na swoje haslo 🙂
Serwer dzialac dziala ale niestety nie moge wejsc do gry bo nie mam dostepu do navi

image.png

Opublikowano

Godzinę temu, 𝓜𝓸𝓵𝓲𝓻𝓸𝓵 napisał:

Zaczeli mi odpisywac, problem maja chyba z linkami do aktywacji konta poczte mam na hotmail i zaden mail z haslem do putty mi nie przychodzil.
Po instalacji tak naprawde problem jest z baza danych  ciezko jest skonfigurowac na swoje haslo 🙂
Serwer dzialac dziala ale niestety nie moge wejsc do gry bo nie mam dostepu do navi

Dostałem serwer na 24h testy i chciałem się podzielić opinią, bo właśnie skończyłem konfigurację i wszystko śmiga.

Postawienie całości na plikach Martysama zajęło mi około godzinę. Wszystkie potrzebne programy i pliki source dostaje się od razu na maila, więc nie trzeba niczego szukać. Strona internetowa też stawia się automatycznie pod wybraną domenę, co jest sporym ułatwieniem.

Jedyny minus to brak instrukcji – trzeba po prostu wiedzieć, co robić albo się domyślać. Sam przez chwilę miałem zaćmienie i nie pamiętałem nawet, jak się zmienia IP w kliencie xD

Na plus kontakt z technikiem na Discordzie, który chętnie odpowiadał na pytania. Podobno pracują nad pełną automatyzacją, żeby docelowo nie trzeba było ręcznie konfigurować Navicata. Co do logowania do Putty jest przez klucz SSH, który generuje się samemu.

Ogólnie myślę, że to fajne rozwiązanie, żeby pograć sobie ze znajomymi free2play.

To nie jest niestety reklama, sprawdziłem usługę z czystej ciekawości, bo wydała mi się po prostu interesująca.

https://i.postimg.cc/nzVgzQQD/obraz-2025-12-29-002211136.png

https://i.postimg.cc/NGd95hZR/obraz-2025-12-29-003502434.png

Opublikowano

Wprowadzono aktualizację, ale jasno precyzuję: JEŚLI NIE POSIADASZ WIEDZY W ZAKRESIE KONFIGURACJI SERWERA, zajmiemy się instalacją i dodaniem KLIENTA na wspomnianej stronie w subdomenie, do której należy strona główna serwera, całkowicie bezpłatnie. W każdym razie, w razie jakichkolwiek problemów, wsparcie będzie dostępne.

• 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Dodaliśmy darmowe polskie serverfiles Metin2 na naszej platformie!

Przeprowadziliśmy również reorganizację centrów danych, aby były bliżej użytkowników, a już wkrótce uruchomimy nowe centra serwerów dedykowanych w Polsce – zarówno na platformach AMD, jak i Intel.

Naszym celem jest wprowadzenie nowej generacji automatyzacji dla serwerów Metin2. Już teraz możesz stworzyć serverfile oraz klienta dosłownie w 2 kliknięciach – szybko, łatwo i gotowe do pobrania oraz gry.

Dodatkowo zaktualizowaliśmy system RegalProtect – IPFW / automatyczny firewall dla serwerów Metin2, który oferuje:

• automatyczne oraz manualne przekierowanie portów (port forwarding),
  • zwiększone bezpieczeństwo i kontrolę nad serwerem.

🎁 🥚 Kod promocyjny: EASTER15 – 15% zniżki do końca tego miesiąca!

Opublikowano

Tak sobie "dla sportu" postanowiłem poczytać co tutaj gra 🙂

I po pierwszym rzucie oka na stronę można powiedzieć więcej niż tysiąc słów, poczynając od prostej stronki w AI. 

Oczywiście, nie polecam, nie ufam wydmuszkom. 

call of duty zombies GIF by Omaze

• Dodaj nową pozycję...