Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PandoraMt2 BOT] Pandora MT2 - Era Botów. Jak działają, dlaczego rządzą serwerem i co MY możemy z tym zrobić.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nareszcie ktoś napisał całą prawdę na ten temat, wiele słyszałem ale wiadomo nikt nigdy się tym nie chciał podzielić tak typowo a tutaj proszę...

Zostawiam plusika za szczerość i chęci. 

╔═▣◎▣═══ SILENCE ═══▣◎▣═╗
» Cień ostrza. Cisza przed burzą. «
☯ Wojownik starego świata ☯

⛩️Droga bushido ⛩️

Szept nocy... znikam, zanim mnie zauważysz.

════════════════════════

1.gif

Opublikowano

Nie zablokujesz takich botów, bo zawsze znajdzie się jakieś obejście. Wszystko, co mógłbyś zrobić, aby pozbyć się ich w 100%, jest nielegalne i wywoła dramy. Nikt nie chce być obciążony chorymi obowiązkami wynikającymi z prawa Unii Europejskiej ani prawa polskiego.

Żeby realnie to wyciąć musiałbyś działać jak vanguard z league of legends, w metinie nie będziesz tak działał, grono odklejonych pomawiaczy jest tak ogromne że ci w sekundę zrobią dramę z byle gówna.

Zrobisz taki antycheat i za chwile masz dramy wyssane z palca, odklejone od rzeczywistości łby ci nie dadzą uruchomić serwera z takim zabezpieczeniem.

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Opublikowano

W jaki sposób korzystacie z Gemini lub chatu? Pomimo różnych prób obejścia zasłaniają się tym, że nie mogą pomóc w napisaniu takiego kodu

Opublikowano
Godzinę temu, Kokosikk napisał:

W jaki sposób korzystacie z Gemini lub chatu? Pomimo różnych prób obejścia zasłaniają się tym, że nie mogą pomóc w napisaniu takiego kodu

Spróbuj może deepseek? ogólnie nie pisz że to bot a bardziej automatyzacja a najlepiej wg nie pisz że to do metina czy do jakiejkolwiek gry tylko że np. "mam obraz ss_wiadomosci.png i chciałbym wykrywać go na moim ekranie, jeśli wykryje mi ten obraz to chciałbym żeby uruchamiało się powiadomienie dźwiękowe alarm.mp3, napisz dla mnie kod w pythonie". Pisząc w taki sposób nie będzie problemów, polecam korzystać z bibliotek z których ja korzystałem ponieważ niektóre biblioteki mogą nie działać dla okna metina np. od naciskania klawiszy lub od detekcji obrazów czy pixeli.  

Opublikowano

Jakościowy temat nie narzekanie w 5 słowach, doceniam.

Boty = gracze, gracze = ruch

Pixel bot spoko, najprostszy, działa ale nie dokładny porównując do innych typów

Opublikowano
2 godziny temu, Shepsi napisał:

Jakościowy temat nie narzekanie w 5 słowach, doceniam.

Boty = gracze, gracze = ruch

Pixel bot spoko, najprostszy, działa ale nie dokładny porównując do innych typów

Szczerze to później całkowicie przerzuciłem się na pixel bota bo wszystko tym jestem w stanie wykryć, nawet wyszukiwanie pelerynek w eq i ich naciskanie w taki sposób napisałem i działa bardzo dobrze a przede wszystkim bardzo szybko więc mogłem go odpalać nawet na starszym sprzęcie z windowsem 7 😄 

Opublikowano (edytowane)
W dniu 29.11.2025 o 12:57, muchomor321 napisał:

Nie zablokujesz takich botów, bo zawsze znajdzie się jakieś obejście. Wszystko, co mógłbyś zrobić, aby pozbyć się ich w 100%, jest nielegalne i wywoła dramy. Nikt nie chce być obciążony chorymi obowiązkami wynikającymi z prawa Unii Europejskiej ani prawa polskiego.

Żeby realnie to wyciąć musiałbyś działać jak vanguard z league of legends, w metinie nie będziesz tak działał, grono odklejonych pomawiaczy jest tak ogromne że ci w sekundę zrobią dramę z byle gówna.

Zrobisz taki antycheat i za chwile masz dramy wyssane z palca, odklejone od rzeczywistości łby ci nie dadzą uruchomić serwera z takim zabezpieczeniem.

Domyślam się, że chodzi o Twojego, który robi zrzut ekranu pulpitu. To już jest conajmniej chore.

Co do tematu, to czemu ma służyć ten wysryw z AI?
Z doświadczenia domyślam się, że dostałeś bana za coś i robisz wysrywa na forach, klasyczne zagranie.

Edytowane przez xJaro
Opublikowano
1 godzinę temu, xJaro napisał:

Domyślam się, że chodzi o Twojego, który robi zrzut ekranu pulpitu. To już jest conajmniej chore.

Co do tematu, to czemu ma służyć ten wysryw z AI?
Z doświadczenia domyślam się, że dostałeś bana za coś i robisz wysrywa na forach, klasyczne zagranie.

Bana nie dostałem przez kilka lat grania, skończyłem grać na tym serwerze przez brak czasu oraz przez to że to nie ma sensu jeśli jest tyle botów 🙂 Wszystkie bryłki, eq i postacie sprzedane więc nwm skąd masz takie przypuszczenia. Temat ma na celu nagłośnienie sprawy botów na pandorze oraz pomoc i nakierowanie innych jak można takiego bota w prosty sposób napisac.

• 1 miesiąc temu...