Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Siema znacie jakiś fajny serwer mta do gta san andreas? Nw np roleplay, albo jakiś inny tryb?

#edit

Albo samp. Nie pamiętam w czym się to różniło. 

Edytowane przez BetonOficjalny

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

Opublikowano

Zależy w co chcesz iść czy typowo RP czy jakaś zabawa, ale na dzień dzisiejszy w mta to tylko ProjectRPG lub 4Life, bo reszta to serwery pod zadyme, ale jeśli lubisz zadyme to santori 😛 W samp mało kto już gra i nie ma serwera, który jakkolwiek można polecić

lftRRJswEHdg062EH-W9i3qp6USjwIvcatLZPjpa
SKŁADANKI / REMIXY I NIE TYLKO! 

https://www.youtube.com/@BatonDJ

Opublikowano

z wartych uwagi na GTA SA, to jedynie zagraniczny Valrise Gaming na SA:MP
gra tam trochę osób z Polski, dosyć fajnie rozbudowany i można się fajnie pobawić i jest z pewnością lepszy niż wszystkie pseudole na MTA, oparte na bezmyślnym grindowaniu gotówki razem z armią 14 latków

a tak to lepiej już iść na GTA V, bo SA:MP umarł śmiercią naturalną, a MTA jest nudne jak flaki z olejem od kilku lat

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

no właśnie!!!!! Czytając to, poczułem ogromną nostalgię za PROJECTrpg! Pół roku siedzę na FiveM, ale te stare klimaty z MTA to jest coś, czego mi tam brakuje. Ten serwer miał świetną, zgraną społeczność i unikalny, ciepły klimat San Andreas, który bił na głowę ten cały nowoczesny realizm GTA V. Zdecydowanie polecam rzucić okiem na stareńki Project, jeśli ktoś szuka dobrego RP sprzed epoki V!