Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Start: 23.05.2026 - 18:00 UTC+2] [Exp: x6/x666] - Dragon Island [S6 Custom]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
W dniu 19.09.2025 o 22:47, Miraclee napisał:

Zapraszam i polecam, solidny serwerek

tak jak poprzednio 👍

iHacks  <3

Opublikowano
8 godzin temu, XxKoszałka napisał:

nom co miesiac nowa edycja

Rzeczywiście od 19 września minął cały miesiąc. Patrząc na inne Twoje posty to jesteś zwykłym trollem i straciłem czas na odpowiedź.

Specjalnie dla Ciebie obliczenia: 4 miesiące i 25 dni. 

Opublikowano
W dniu 12.02.2026 o 01:12, XxKoszałka napisał:

nom co miesiac nowa edycja

🤣 🤣 🤣

58IXOFt.png

Opublikowano

Codaje VIP tutaj (credyty za 20) niewidze opisu a niestety 2 tygodnie bede mial bardzo malo czasu dlatego ciekawi mnie ta opcja .

Opublikowano
21 godzin temu, MatiMat napisał:

Ciekawy serwer ale juz za pozno na start , ekipy juz sie ustawily i gonia >

We got Exp Stages and boost for newcomers with every Stage. It's never too late to begin.

Opublikowano
W dniu 24.02.2026 o 14:28, MatiMat napisał:

Ciekawy serwer ale juz za pozno na start , ekipy juz sie ustawily i gonia >

Cześć, w każdej chwili możesz dołączyć(polecam jutro po 18:00 gdy wejdą jeszcze lepsze boosty dla nowych). Tak jak DW napisał, mamy exp system i stage system właśnie po to żeby ktoś kto wchodzi później nie był aż tak w tyle. 

Opublikowano (edytowane)

zapraszam nowych 🙂 tutaj resy nie maja takiego znaczenia, wazniejszy jest gear, questy. Śmiało można teraz dołączyć i nie będziecie w tyle bo topka i tak ma penalty na expa, pozdro 

Edytowane przez Miraclee

iHacks  <3

Opublikowano
W dniu 28.02.2026 o 20:35, Miraclee napisał:

zapraszam nowych 🙂 tutaj resy nie maja takiego znaczenia, wazniejszy jest gear, questy. Śmiało można teraz dołączyć i nie będziecie w tyle bo topka i tak ma penalty na expa, pozdro 

Z jednym się zgodzę, że rr nie mają aż takiego znaczenia i questy dużo dają, ale problem jest inny -> boosty dla nowych są totalnie nie trafione. Znalezienie pt graniczy z cudem, wszyscy afk, albo ustawione hasła. Boosty powinny być takie, by chociaż 1rr wbić albo chociaż się zbliżyc do tego. Natomiast przy aktualnych nawet nie ma szans. Pójście na wyższe mapy to katorgia, stoisz w lt7 na 300+ lvlu bo w tarkanie tłuką po 200+ na strzał nawet z EE. Dla nowych słabo, pograłem, zobaczyłem, pewnie posiedze jeszcze chwilkę i odpuszcze, bo jak mam mieć 5-6k xp w lt7 bez niczego i wbijac pierwszy RR 2 tygodnie a topka w tym czasie wywali 10+ to bez sensu.

Opublikowano (edytowane)
W dniu 4.03.2026 o 11:28, kutafonixx napisał:

Z jednym się zgodzę, że rr nie mają aż takiego znaczenia i questy dużo dają, ale problem jest inny -> boosty dla nowych są totalnie nie trafione. Znalezienie pt graniczy z cudem, wszyscy afk, albo ustawione hasła. Boosty powinny być takie, by chociaż 1rr wbić albo chociaż się zbliżyc do tego. Natomiast przy aktualnych nawet nie ma szans. Pójście na wyższe mapy to katorgia, stoisz w lt7 na 300+ lvlu bo w tarkanie tłuką po 200+ na strzał nawet z EE. Dla nowych słabo, pograłem, zobaczyłem, pewnie posiedze jeszcze chwilkę i odpuszcze, bo jak mam mieć 5-6k xp w lt7 bez niczego i wbijac pierwszy RR 2 tygodnie a topka w tym czasie wywali 10+ to bez sensu.

Jak dobrze pamiętam to topka wbiła pierwszy rr w 5-6 a boostów nie mieli. Dochodzi do tego exp boost i penalty(opisane na stronie). Myślę, że nowym nie jest aż tak trudno jak piszesz. Co do expa na 300 lvl to gwarantuje Ci, że w atlans2/t1 ludzie dobijali pierwsze resy(mając trochę więcej niż 25 podstawego vit).

W każdym razie dzięki za feedback, odbieram to jako kontruktywną krytykę i zapraszam wszystkich ponownie.

Dziś wleciały kolejne boosty dla nowych graczy na 7 dni.

ZwohuBA.png

Edytowane przez DragonIsland
Opublikowano (edytowane)

Mialem pare podejsc ale odpuscilem. Najbardziej meczyl mnie brak skilli w sklepie. I mapa pod tab. 350 dw sumka i bije z meteora... Chain lighting leci w kt2 gdzie moby maja mnie na hita. Moby sa tak podkrecone, ze max gdzie ustoje to mooooooze lt6. Tu nawet nie ma szans na normalny start. Rozumiem chec pogoni za ksiazkami itp, ale po tygodniu mozna je dodac do npc...

A fakt, ze questow nie da sie zrobic w pt calkowicie skresla sens robienia supportow. Dla mnie nietrafione i nieprzemyslane ustawienia. NO i kamieni to moze widzialem 4 przez 2-3-4 dni gry.

Generalnie dupy nie urywa. Ja podziekowalem. Lubie trudne serwery, zazwyczaj gram niskie raty bez resow, ale tu po prostu upierdliwosc ustawien ze mna wygrala.

Edytowane przez EmEcZkA
Opublikowano
5 godzin temu, EmEcZkA napisał:

Mialem pare podejsc ale odpuscilem. Najbardziej meczyl mnie brak skilli w sklepie. I mapa pod tab. 350 dw sumka i bije z meteora... Chain lighting leci w kt2 gdzie moby maja mnie na hita. Moby sa tak podkrecone, ze max gdzie ustoje to mooooooze lt6. Tu nawet nie ma szans na normalny start. Rozumiem chec pogoni za ksiazkami itp, ale po tygodniu mozna je dodac do npc...

A fakt, ze questow nie da sie zrobic w pt calkowicie skresla sens robienia supportow. Dla mnie nietrafione i nieprzemyslane ustawienia. NO i kamieni to moze widzialem 4 przez 2-3-4 dni gry.

Generalnie dupy nie urywa. Ja podziekowalem. Lubie trudne serwery, zazwyczaj gram niskie raty bez resow, ale tu po prostu upierdliwosc ustawien ze mna wygrala.

co do skilli sie zgodze ale reszta mocno przeciagnieta. Nie wiem jak wy gracie ze nie umiecie wbic resa, tutaj spokojnie na 1 resie stoisz na a2/t1 w dobrym pt. Questy w pt sa dla ciot. Kamieni jest tutaj nawet za duzo ale trzeba ruszyc dupe ze spota xD. Lubisz hard a chcialbys isc na latwizne. 

Opublikowano
W dniu 7.03.2026 o 20:04, EmEcZkA napisał:

Na każdej edycji zmieniamy nieco ustawienia zebyście nie grali jak to sie mówi na odgrzewanym kotlecie. Na tej akurat Ci nie przypadły do gustu ale zapraszam w przyszlosci, moze sie przekonasz. Cenie sobie kazdy feedback czy jest dobry czy zly, bo to pomaga w balansowaniu nad ustawieniami. 

Jak ktos jeszcze nie sprobowal to zapraszam bo nie jest az tak ciezko jak kolega opisal. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

niby fajnie sie prezentuje lecz co chwile nowa edycja odstrasza raczej wolalbym cos long term a nie kolejna edycja jak tylko kasa sie przestaje zgadzac