Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

🔧 Tworzę profesjonalne pluginy do Minecrafta

MCSECURE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim! 👋

Od dawna siedzę w tworzeniu pluginów do Minecrafta i wiem jedno – większość serwerów pada na tym samym: wszędzie te same gotowce, kopiuj-wklej, zero oryginalności. Ja podchodzę do tego inaczej.

👉 Potrzebujesz czegoś unikalnego? Robię pluginy pod konkretny pomysł – od prostych dodatków po duże systemy.
👉 Martwisz się o wydajność? Piszę tak, żeby serwer działał stabilnie, nawet przy większej ilości graczy.
👉 Masz swój styl serwera – PvP, Survival, Skyblock itd. Dostosuję plugin tak, żeby pasował idealnie do klimatu.

Nie robię rzeczy „na szybko” – każdy projekt traktuję serio. Zależy mi, żeby gracze czuli, że grają w coś wyjątkowego, a nie kolejny klon serwera, jakich pełno w sieci.

Sam gram w MC od lat i wiem, jak ważne są szczegóły – dlatego zawsze przykładam wagę do jakości i dopracowania.

📩 Jeśli masz pomysł na serwer i chcesz, żeby wyróżniał się czymś własnym – pisz śmiało, dogadamy szczegóły.

👉 Discord: _blixon_

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...