Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

*NIEAKTUALNE*

Cześć!

Szukam kilku osób do wspólnego stworzenia serwera Minecraft. Mam opłacony dedykowany serwer i stronę, wszystkie koszty biorę na siebie, zależy mi po prostu na tym, żeby zrobić coś fajnego z ekipą, która ma czas i chęci.

Na start planuję survival z elementami RPG, żeby łatwiej było przyciągnąć pierwszych graczy i powoli budować społeczność. Wiem, że teraz nie jest łatwo o aktywną bazę graczy, więc jestem otwarty na propozycje, może masz pomysł na coś ciekawszego?

Kogo szukam?

🔧 Osób, które ogarniają techniczne sprawy w Minecraft - pluginy, konfiguracje, optymalizacja itd.

💬 Kogoś, kto pomoże ogarnąć Discorda - boty, role, integracje

💡 Fajnie, jak masz jakieś doświadczenie, ale najważniejsze, żeby Ci się chciało i żebyś miał czas

Nie szukam ludzi na chwilę, tylko takich, którzy serio chcą się zaangażować i stworzyć coś wspólnie. Wszystko jest jeszcze na etapie planowania, więc masz wpływ na kierunek, w jakim to pójdzie.

Jak jesteś zainteresowany odezwij się na discordzie: mwmo2911

Edytowane przez mwmoo
Opublikowano

Siemka widziałem że poszukujesz osób do wspólnego tworzenia serwera Minecraft. Mogę ci pomóc znam się na rzeczy tworzyłem swój własny serwer i to nie jeden ale kiepsko było się wybić. Kiedyś postanowiłem zrobić gildie 1.8.8 i grało parę osób ale z braku funduszy musiałem zamknąć serwer. Dlatego przychodzę z propozycją byśmy zarazem coś pokombinowali i stworzyli serwer gdzie będzie się dobrze grało graczom. Dodaj mnie na Discorda nick tam podam więcej co i jak:  _pytlik_