Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MemHub.pl - Portal zawierający treści humorystyczne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MemHub.pl

https://memhub.pl/

Cześć wszystkim!

Chciałbym się z Wami podzielić projektem, nad którym pracowałem w wolnym czasie przez ostatnie pół roku.

Efektem tej pracy jest strona internetowa poświęcona treściom humorystycznym — przestrzeń, w której każdy może dodawać swoje memy, przeglądać treści innych użytkowników, oceniać je, zapisywać ulubione memy do swojej kolekcji oraz komentować i dyskutować na ich temat z innymi.

Projekt stworzyłem od zera, dbając nie tylko o funkcjonalność, ale też o wygodę użytkowania i przejrzysty design. Mam nadzieję, że znajdziecie tam coś, co Was rozbawi, zainspiruje albo po prostu poprawi Wam humor.

Każda sugestia czy uwaga będzie dla mnie cenna i pomoże mi rozwijać ten projekt dalej.

Strona: https://memhub.pl/

0j8xDKb.png

bloVdcT.png

swZfey0.png

AeTeoT3.png

Opublikowano
W dniu 8.07.2025 o 02:14, Marchwj napisał:

W 2025 nowe strony z memami raczej nie mają sensu, chyba że robiłeś to, żeby się czegoś nauczyć to wtedy zrozumiałe, spoko

Dlaczego tak uważasz? Obecne strony są już dość przestarzałe i brakuje im świeżości. Gdyby zaangażować bardziej doświadczone osoby, można by stworzyć naprawdę coś ciekawszego niż zwykły portal do przesyłania grafiki.

Projekt powstał w ramach nauki. Zależało mi głównie na odtworzeniu funkcjonalności, które można spotkać na wielu innych stronach jak np. dodawanie postów, ocenianie, komentowanie, tworzenie własnych kolekcji, zapisywanie postów, system zgłaszania oraz moderacji treści.

• Dodaj nową pozycję...