Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, kiedyś słyszałem o wycieku nowego source do metina. Jak to właściwie teraz wygląda. Czy pojawiła się jakaś nowa wersja czy dalej serwery siedzą na starym src np z tego forum.

Opublikowano
4 godziny temu, Elitos napisał:

Cześć, kiedyś słyszałem o wycieku nowego source do metina. Jak to właściwie teraz wygląda. Czy pojawiła się jakaś nowa wersja czy dalej serwery siedzą na starym src np z tego forum.

Każdy pracuje na source które kiedyś wyciekło i tyle, każdy serwer ma inny source, inny kod, inny kompilator, inne systemy, no samemu działasz.

Nic ci nowy wyciek nie da bo po co przecież już był w 2015 roku, jak chcesz source to siedzisz 24/7 i pracujesz, robisz i tyle 😜

Dużo rzeczy znajdziesz na necie ale i jednocześnie dużo rzeczy nie znajdziesz na necie, pliki metka są już tak przeruchane że no zatrzymuje cie tylko własna wyobraźnia co chcesz osiągnąć.

Turki odwzorowują globala 1:1 bez dostępu do kodu globala, mając source możesz wszystko i tyle dużej logiki tu nie ma.

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh