Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Treasure chest

TaZeR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, przeszukiwałem forum poszukując podmianki zmieniającej nazwę treasure chestow w l2. Znalazłem kilka tematów jednak nie było odpowiedzi lub link nie działał. Znalazłem też 1 program czysty bez wirusów sprawdziłem lecz nie działa, i tutaj kieruje swą prośbę czy ma ktoś może działającą podmiankę która zmienia nazwy treasure chestów na np. OpenMe, te do otwarcia i KillMe, zwykłe mobki może byc też inna nazwa. Gram na serwerze l2j Gracia, jeśli ktoś ma pod tą wersje byłoby fajnie ale zamieszczajcie też pod inne wersje żeby nie było, że chce tylko program a później żądnego dziękuje i uciekam z forum. Może przynajmniej ktoś znajdzie to na swoją wersje.

Edit

Program znalazłem jest bez wirusów ale przy zmianie nazwy jakiś mobków gra się nie włącza :| możliwe, że jeszcze nie ma wersji pod Gracie ale pod CT1 chyba działa. Jeśli miałby ktoś do tego jakiś tut to byłbym wdzięczny

Link: https://sourceforge.net/projects/lau

Edit2

Wkońcu to rozpracowałem. Umiałby ktoś zrobic takie coś pod gracie? bo to z ct1 działa, że napis się pojawia ale w losowych skrzynkach.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Jeżeli coś piszecie opiszcie to konkretnie czy to server gracia part 1 czy 2 jaka strona serwera .

chaotic.jpg
  • Dodaj nową pozycję...