Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PODANIE] KidModerator – ekson_

ekson_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim!
Z tej strony Patryk – rocznik '96, mam 28 lat i wracam na forum z nową energią oraz konkretną motywacją. "PISZĘ POPRANIE PO POLSKU (ahh te wspomienia xd)"
Z racji ogromnego sentymentu do MPCForum oraz doświadczenia, które przez lata zdobywałem zarówno w życiu zawodowym, jak i prywatnym, postanowiłem zgłosić swoją kandydaturę na stanowisko KidModeratora.

✍️ Coś o mnie:

Z wykształcenia jestem Technikiem Informatykiem, a obecnie pracuję jako Inżynier Technologii IT. Zajmuję się szerokim zakresem tematów – od administrowania bazami danych, przez utrzymanie aplikacji (w tym pod IIS), aż po zagadnienia związane z AI i automatyzacją procesów. Mam ponad 12-letnie doświadczenie zawodowe w branży IT, więc technologii nie tylko się uczę – ja w niej żyję.

🎮 Doświadczenie z forami i serwerami:

W przeszłości aktywnie działałem na różnych sieciach CS:GO, gdzie pełniłem funkcję Head Admina oraz Technika. Pomoc przy AMX Mod X to dla mnie chleb powszedni – od edycji pluginów, przez diagnostykę crashy, aż po pisanie własnych dodatków. Instalacja oraz konfiguracja IPB również nie jest mi obca – nie raz stawiałem fora i ogarniałem cały backend, łącznie z panelami administracyjnymi i optymalizacją działania.

Kiedyś byłem aktywnym użytkownikiem MPC – aplikowałem na moda w działach Metin2 oraz GTA, więc wiem, z czym to się je i jak wygląda struktura forum od środka.

🧠 Wiedza techniczna:

• Administrowanie systemami (Windows/Linux)

• IPB / AMXX / FTP / MySQL

• IIS / Bazy danych / REST API

• AI i integracje automatyczne

• Podstawy cyberbezpieczeństwa i sieci

• Bardzo dobra organizacja pracy

🛩️ Ciekawostka z życia:

Od niedawna jestem również certyfikowanym pilotem BSP w kategoriach otwartych, szczególnych oraz międzynarodowych – więc jak coś, to z góry wszystko widać 😉
Prywatnie interesuję się motoryzacją, jestem gadżeciarzem i recenzentem sprzętu technologicznego dla pewnego portalu (niestety nie mogę zdradzić którego, NDA 😅).

💬 Dlaczego ja?

Bo wiem, czym jest odpowiedzialność, potrafię działać samodzielnie, ale też świetnie odnajduję się w zespole. Szanuję regulaminy, ale nie jestem sztywniakiem – rozumiem, że forum to przede wszystkim społeczność, a nie tylko regułki. Chcę pomóc w utrzymaniu porządku, wspierać użytkowników, rozwijać się razem z ekipą i przywrócić cząstkę starego klimatu MPC, który tak dobrze pamiętam.

Pozdrawiam serdecznie,
ekson_

Lenovo Legion Slim 5 User
CPU: 
AMD Ryzen™ 7 8845HS GPU: NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 (140W) RAM: 32 GB DDR5 5600 Mhz SSD: GoodRam PX700 1TB + SAMSUNG 970 Evo Plus 1TB 

Opublikowano

Ale kidmod czego? Bo z tego co wiem na forum są konkretne kategorie i każda z nich ma swoich kidmoderatorów (jeśli coś się zmieniło i jest jakiś ogólny kidmod to proszę o poprawienie). Spoko, dużo napisałeś, sporo postów etc., jeśli chce Ci się serio działać to ja na tak.

Opublikowano
W dniu 11.06.2025 o 14:18, Maja.. napisał:

Ale kidmod czego? Bo z tego co wiem na forum są konkretne kategorie i każda z nich ma swoich kidmoderatorów (jeśli coś się zmieniło i jest jakiś ogólny kidmod to proszę o poprawienie). Spoko, dużo napisałeś, sporo postów etc., jeśli chce Ci się serio działać to ja na tak.

@Maja.. - ja to bym się szarpnął na większą skalę :) 

CPU: 
AMD Ryzen™ 7 8845HS GPU: NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 (140W) RAM: 32 GB DDR5 5600 Mhz SSD: GoodRam PX700 1TB + SAMSUNG 970 Evo Plus 1TB 

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Szkoda tylko, że wszystko tu tak cicho, że aż słychać, jak kurzu przybywa.
Zgłoszenie poszło, motywacja była, konkret też – a tu cisza, jakby forum działało już tylko z przyzwyczajenia.

Kiedyś MPC to było coś – aktywne dyskusje, klimat, ludzie z zajawką.
A teraz? Jakby ktoś zostawił serwer na auto-pilocie i zapomniał wrócić.
Nikt nic nie mówi, nikt nie decyduje, nikt nie odpowiada.
Tylko baner na górze jeszcze działa, reszta wygląda jak wspomnienie po świetności.

Zaczynam się zastanawiać, czy to jeszcze forum, czy już tylko archiwum nostalgii.
Bo póki co wygląda to jak MPC: Offline Edition – zero odpowiedzi, zero decyzji, tylko loading screen i wspomnienia.

Może ktoś jeszcze gdzieś klika, może coś się kręci w tle…
Ale patrząc na tempo, to nawet Windows Update działa szybciej.

Jeśli to była rekrutacja – to chyba w trybie stealth.
A ja tu serio myślałem, że komuś jeszcze zależy.

CPU: 

Opublikowano

Nie przejmuj się - zostałeś zghostowany, ale nic nie straciłeś, najwyżej byłbyś kidmodem, który może zamykać tematy i je zgłaszać, bo i tak byś nie miał moda do pomocy.

A Windows Update działa zajebiście szybko, proszę o nieszkalowanie biednych aktualizacji Windows:
Zrzut ekranu 2025-07-16 140058.png

Opublikowano
5 godzin temu, ekson_ napisał:

Szkoda tylko, że wszystko tu tak cicho, że aż słychać, jak kurzu przybywa.
Zgłoszenie poszło, motywacja była, konkret też – a tu cisza, jakby forum działało już tylko z przyzwyczajenia.

Kiedyś MPC to było coś – aktywne dyskusje, klimat, ludzie z zajawką.
A teraz? Jakby ktoś zostawił serwer na auto-pilocie i zapomniał wrócić.
Nikt nic nie mówi, nikt nie decyduje, nikt nie odpowiada.
Tylko baner na górze jeszcze działa, reszta wygląda jak wspomnienie po świetności.

Zaczynam się zastanawiać, czy to jeszcze forum, czy już tylko archiwum nostalgii.
Bo póki co wygląda to jak MPC: Offline Edition – zero odpowiedzi, zero decyzji, tylko loading screen i wspomnienia.

Może ktoś jeszcze gdzieś klika, może coś się kręci w tle…
Ale patrząc na tempo, to nawet Windows Update działa szybciej.

Jeśli to była rekrutacja – to chyba w trybie stealth.
A ja tu serio myślałem, że komuś jeszcze zależy.

czy to brzmi jak rezygnacja ze swojego podania?

btw. najsmieszniejsze jest to, ze w czasie tego olania twojego podania to glowny admin porozdawal jakis modow ludkom, ktorych 1 raz widze na oczy

image.png

XDD fajnie to wyglada

Opublikowano

Nie no nie zrezygnowałem. Ale można by ożywić to forum. Ale widać, że ktoś nie chce.. 

CPU: 

Opublikowano

Przecież te forum jest martwe od lat już xD teraz tylko dogorywa w swoim tempie aż w końcu zdechnie na amen 

ezgif-com-effects.gif

• _dave zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...