Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[KidModerator] Crossnix - zgłoszenie

Crossnix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Stwierdziłem, że podrzucę swoją kandydaturę. Uważam, że się mogę Wam przysłużyć, jeżeli oczywiście będzie zainteresowanie.

Wiem, że ilość postów mogłaby być lepsza, natomiast chyba wszyscy musimy się powoli oswoić z ponownym i przede wszystkim regularnym korzystaniem z forum.

Po krótko o sobie;

Nazywam się Rafał i mam 28lat. Na co dzień pracuję jako logistyk w dużej firmie branży spożywczej (choć raz wszyscy z Was jedli produkt, który rozwozimy po całym świecie).

Na MPC aktualnie zaglądam popołudniem, ale również i w ciągu dnia. Dobra odskocznia od służbowych obowiązków 😉

Regulamin jak i ogólne zasady znam i staram się przestrzegać. Netykieta bez problemów, dużo nauczyła mnie praca.

Mając 18lat posiadałem własną sieć serwerów gier, byłem również współwłaścicielem cs-przedmieście awansując od moderatora przez wszelkie szczeble.

System moderacji do przypomnienia-natomiast zasady znane. W pracy w grupie odnajduję się świetnie, prowadzę mały, choć własny, 4 osobowy zespół.

Głównie będę skupiał się na dziale ‘Inne gry’ i zamierzam wrzucać tam trochę treści.

Niezależnie od decyzji zamierzam aktywnie działać – tego Nam(społeczności) brakowało. Więc trzeba korzystać 😝

Z góry dzięki za spojrzenie na kandydaturę i wszystkim czytającym miłego dnia 😊

• _dave zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...