Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TS3.NGNW.PL (TS3.BLACK) - FREE CHANNELS | GAMING COMMUNITY

Rekomendowane odpowiedzi

Rekrut
Opublikowano (edytowane)

Informacje dotyczące serwera:

1. IP: TS3.NGNW.PL
  2. Liczba slotów: 256
  3. Strona: https://ngnw.pl
  4. Społeczność: 🇵🇱🇩🇪🇷🇴🇹🇷🇷🇺🇺🇦

Co oferuje nasz serwer?

1. Serwery Counter-Strike 1.6 & 2 z miłą i liczną społecznością.
  2. Najlepszą i najbezpieczniejszą jakość świadczonych usług.
  3. Wszystko co najpotrzebniejsze: podstawowe grupy i w pełni darmowe kanały.
  4. Możliwość samoobsługi: nadawanie rang, tworzenie kanałów bez ingerencji admina.

Sprawdź również naszych partnerów:

1. https://net-speak.pl

2. https://skillhost.pl

3. https://teamspeak.com

Edytowane przez MLK
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

XDDD

ps. podjebany logotyp [podjebany inaczej skradziony, inaczej użyty nielegalnie, inaczej jestes po prostu c-wordem]

Opublikowano
18 godzin temu, Maja.. napisał:

XDDD

ps. podjebany logotyp [podjebany inaczej skradziony, inaczej użyty nielegalnie, inaczej jestes po prostu c-wordem]

Jeżeli kogoś oskarżasz to chociaż przydałoby się dowody jakieś dać, nieprawdaż? Nie każdy siedzi w społeczności TeamSpeaka nadal lub są nowi, skoro wystawiasz aż tak „obszerną opinię”.

Opublikowano
3 godziny temu, deyxq napisał:

Jeżeli kogoś oskarżasz to chociaż przydałoby się dowody jakieś dać, nieprawdaż? Nie każdy siedzi w społeczności TeamSpeaka nadal lub są nowi, skoro wystawiasz aż tak „obszerną opinię”.

@Maja.. mówi tutaj chyba o logo użyte w projekcie. Sądziłem, że był przekazany nowej osobie do prowadzenia, ale po wypowiedzi Mai chyba jednak tak nie było, w sumie skoro projekt istnieje, a sociale siedzą cicho to miałoby sens. @deyxqtu masz oryginalne sociale prawilnego projektu blacka, nie jakiegoś podrabiańca https://www.facebook.com/TS3BL/

undefined-Imgur-ezgif.com-resize.gif

i do graphics design

Opublikowano
W dniu 23.05.2025 o 23:07, Elevate napisał:

@Maja.. mówi tutaj chyba o logo użyte w projekcie. Sądziłem, że był przekazany nowej osobie do prowadzenia, ale po wypowiedzi Mai chyba jednak tak nie było, w sumie skoro projekt istnieje, a sociale siedzą cicho to miałoby sens. @deyxqtu masz oryginalne sociale prawilnego projektu blacka, nie jakiegoś podrabiańca https://www.facebook.com/TS3BL/

Nie, nie było, nie mówiąc o tym, że MLK wszędzie się chwali, że "jego" serwer ts3.black stoi od 2018 roku (podpisuje sobie moje dawne osiągnięcia i ciężką pracę oraz czas). 

To samo mówi o sobie. 

Opublikowano
15 godzin temu, Maja.. napisał:

Nie, nie było, nie mówiąc o tym, że MLK wszędzie się chwali, że "jego" serwer ts3.black stoi od 2018 roku (podpisuje sobie moje dawne osiągnięcia i ciężką pracę oraz czas). 

To samo mówi o sobie. 

No to już wiem skąd kojarzę tę nazwę..

Opublikowano
W dniu 23.05.2025 o 23:07, Elevate napisał:

Logo, logiem skoro to kradzież to się zgłasza gdzie trzeba i tyle, era TeamSpeaków się dawno już skończyła, fajnie że ktoś przestrzega przed plagiatami, ale bądźmy szczerzy nic to nie wniesie tu.

MLK znam bardzo długo i zna się na robocie, a do pozostałych rzeczy się nie mieszam bo pamiętam że Majka i MLK współpracowaliście.

Od mnie opinia neutralna.

Opublikowano
17 godzin temu, K-Scripts napisał:

Właśnie skąś kojarzyłem nazwę.

tyle lat minęło, a świat ts się nie zmienił, lepiej zajebac i ukraść niż zrobić coś swojego 

Opublikowano
53 minuty temu, Maja.. napisał:

tyle lat minęło, a świat ts się nie zmienił, lepiej zajebac i ukraść niż zrobić coś swojego 

Unikalność zniknęła wraz z nowym pokoleniem.

Trudno na prawdę wymyślić coś oryginalnego? 🙂

Wróciłem właśnie przedwczoraj na scenę serwerów i od momentu, gdy zniknąłem to brak nowości.

Aż zachęciło mnie to do stworzenia czegoś nowego i unikalnego: " [>] Molly jest włączona od 1D 02:14:28 i zużywa 859.01 KB pamięci.". Automatyzacja, która ma w sobie wszystko na jednej w pełni funkcjonalnej instancji. Jeśli mój zapał nie zniknie to niedługo będzie do pobrania.

Pozdrawiam.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 24.06.2025 o 01:06, Maja.. napisał:

^tyle lat minęło, a deyxq jak był zjebem tak dalej jest 

A Tobie o co chodzi? XD Ty się uspokój bo się rzucasz w moją stronę bez powodu aktualnie nie znając osoby wojowniczko. Temat nie dotyczy osób tylko serwera.

Opublikowano

nie żeby coś, ale serwer tworzą ludzie, a na czele właściciel serwera. Żaden serwer i projekt nie „istnieje” bez społeczności więc temat dotyczy wszystkiego co się znajduje na serwerze w tym właściciela geniuszu 

Opublikowano
13 minut temu, Maja.. napisał:

nie żeby coś, ale serwer tworzą ludzie, a na czele właściciel serwera. Żaden serwer i projekt nie „istnieje” bez społeczności więc temat dotyczy wszystkiego co się znajduje na serwerze w tym właściciela geniuszu 

Ja nie jestem częścią tej społeczności bo z tego syf komunikatora nie korzystam od dobrych dwóch/trzech lat, także twoja szczeniacka zaczepka w moją stronę Ci nie wyszła, ja bym mógł dużo napisać o Twojej osobie i wypocinach ale po co skoro to tylko internet, gdzie nikt anonimowy nie jest. 😉 

Jeżeli rzeczywiście ukradł oprawę graficzną to okej plagiat i duży minus, ale „podjebania” domeny to akurat Ci nie powinno wyjść z ust bo każda domena wolna idzie w obieg więc powinno Ci wokół tego łba pustego to latać. 

Opublikowano
10 godzin temu, deyxq napisał:

Ja nie jestem częścią tej społeczności bo z tego syf komunikatora nie korzystam od dobrych dwóch/trzech lat, także twoja szczeniacka zaczepka w moją stronę Ci nie wyszła, ja bym mógł dużo napisać o Twojej osobie i wypocinach ale po co skoro to tylko internet, gdzie nikt anonimowy nie jest. 😉 

Jeżeli rzeczywiście ukradł oprawę graficzną to okej plagiat i duży minus, ale „podjebania” domeny to akurat Ci nie powinno wyjść z ust bo każda domena wolna idzie w obieg więc powinno Ci wokół tego łba pustego to latać. 

Naucz się czytać ze zrozumieniem. Nie mam problemu o to, że używa domeny tylko o to, że podpisuje sobie projekty pod tą domeną, które nie były jego autorstwa. Jak możesz pisać, że nie używasz komunikatora podczas wypowiadania się w kwestii serwera na tym komunikatorze. Jesteś dalej takim samem dzbanem jakim byłeś. XD

Opublikowano

Widzę ponosi wodza fantazji i dalej w swoje idziesz, to nie można się wypowiedzieć na temat serwera na który wchodziłem sporo czasu temu? Można, od tego jest forum dyskusyjne.

Nazywając kogoś dzbanem, pierw pomyśl o swojej osobie, bo to raczej w swoim kierunku powinnaś mówić, nie moim a więc się nie zapędzaj.

Ty również z zrozumieniem odczytuj jaką konwersację prowadzimy, bo widzę że troszkę zacofało Cię i powielasz wszystko. Od siebie skończę dyskusję i nie będę zaśmiecać tego tematu, bo widzę poziom taki sam jaki był się utrzymuje w tej społeczności, czyli bardzo niski. Miłej niedzieli koleżaneczko. 😉

Opublikowano
11 godzin temu, Maja.. napisał:

na sile probujesz byc elokwentny, a jestes zwyklym debilem

Super że próbujesz kogoś dojechać przez kabelki, próbuj dalej Majeczko  albo mam inną radę, weź się w końcu do roboty bo się poniżasz i nudne się robi to co wypisujesz do ludzi. Niby pełnoletnia a rozwojowo to nie wiem czy dorównujesz dzieciakom z podstawówki. Hejka!

Opublikowano
9 minut temu, Maja.. napisał:

wlasnie sek w tym, ze ja nic nie probuje w porownaniu do ciebie

Okej, nikt nie pytał, lecz dlaczego schodzisz z tematu serwera Bartka na mój? W dodatku wypisujesz farmazony? Nic sie nie zmieniłaś.

• MLK zmienił(a) tytuł na TS3.NGNW.PL (TS3.BLACK) - FREE CHANNELS | GAMING COMMUNITY