Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aplikacja na KidModeratora - AlexsanderARG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry!

W odpowiedzi na ogłoszenie o rekrutacji chciałbym pokrótce przedstawić Państwu swoją osobę. Z ogromną przyjemnością widzę, że forum wchodzi w fazę dynamicznego rozwoju i restrukturyzacji. 

To forum jest mi bliskie. Spędziłem tutaj dłuższy czas jako moderator i aktywnie uczestniczyłem w jego życiu. Choć moja aktywność moderatorska w niedalekim czasie była niska (wiadomo z jakiego powodu), zawsze śledziłem to, co się dzieje i czuję silną więź z tą społecznością. 

Widzę potrzebę wsparcia forum w kluczowym momencie budowania jego fundamentów i chciałbym wrócić do aktywnej roli, aby pomóc w stworzeniu aktywnej, pozytywnej i dobrze zorganizowanej przestrzeni dla użytkowników.

Posiadam doświadczenie w moderowaniu tego Forum. Moderatorem zostałem 12 sierpnia 2020 roku po zdaniu testu KidModeratora i przez cały ten okres nie otrzymałem żadnej nagany, uwagi czy ostrzeżenia. Aktywnie dbałem o porządek, pomagałem użytkownikom, rozumiałem specyfikę naszej społeczności i byłem częścią zespołu moderacyjnego. Wiem, jak ważna jest konsekwencja i zaangażowanie w tej roli.

Zgadzam się w pełni z potrzebą aktywnego wspierania porządku, pomocy w moderacji postów i użytkowników oraz współtworzenia zasad i kultury forum od podstaw. Moje poprzednie doświadczenia doskonale wpisują się w te zadania.

Co więcej, moje doświadczenie zawodowe może okazać się niezwykle cenne w obecnej fazie forum:

1. Jako Project Manager, a obecnie Dyrektor Operacyjny w firmie, zdobyłem umiejętności w zakresie zarządzania zespołem, organizacji pracy i planowania. Wierzę, że te kompetencje będą nieocenione w przyszłości, gdy forum zostanie podzielone na konkretne działy, a zespół moderacyjny będzie wymagał struktury, koordynacji i efektywnej komunikacji. Jestem gotów pomóc w budowaniu i organizacji przyszłego zespołu.

2. Jestem programistą specjalizującym się w Laravelu i co kluczowe, posiadam doświadczenie w zarządzaniu silnikiem IPS, na którym stoi forum. Chociaż rola moderatorska skupia się głównie na treści i społeczności, znajomość technicznych aspektów platformy pozwala lepiej zrozumieć jej działanie, potencjalne ograniczenia czy możliwości, a także może być przydatna w identyfikowaniu i zgłaszaniu ewentualnych problemów technicznych, co w fazie restrukturyzacji może być dodatkowym atutem.

Jestem osobą odpowiedzialną, komunikatywną i oczywiście doskonale znam zasady netykiety. Jestem aktywnym użytkownikiem internetu z pasją do tworzenia pozytywnych społeczności online. Jestem gotów uczyć się nowych rzeczy i aktywnie działać w zespole, aby osiągnąć wspólne cele dla dobra forum.

Wierzę, że moje połączenie znajomości forum (jako były moderator), doświadczenia w zarządzaniu zespołem oraz zaplecza technicznego (IPS, Laravel) czyni mnie idealnym kandydatem na stanowisko KidModeratora w tym kluczowym dla forum momencie. Jestem gotów poświęcić swój czas i energię, aby pomóc w budowanie forum, z którego wszyscy będziemy dumni.

Dziękuję za rozpatrzenie mojej kandydatury. Chętnie odpowiem na wszelkie pytania.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Podziwiam, że Ci się jeszcze chce działać 😃 Życzę powodzenia i oczywiście, jak najbardziej jestem za przyjęciem. 

• 2 tygodnie później...
  • _dave zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...