Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na jakim trybie gry byście zagrali?  

3 użytkowników zagłosowało

1. 1. Survival

• Z frakcjami na poziomie trudnym
    • Z pracami itp, coś w stylu rpg
  2. 2. Skyblock

• Czysty jak za dawnych lat gdy wielu zaczynało przygodę z grą, choć z delikatnymi dodatkami nie psującymi rozgrywki, czyli brak doświadczenia z bruku itp
      0
    • Nowy, odmieniony, z pracami i innymi nowoczesnymi udogodnieniami
  3. 3. Działki

• Creative
      0
    • FreeBuild
    • RolePlay
  4. 4. Mini-Gry, choć tutaj po proszę o wybranie trybu, który najbardziej by Was interesował w pierwszej kolejności

• SkyWars
      0
    • Survival Games
    • BedWars
      0
    • TheWalls
  5. 5. Z jakiego stylu walki chciałbyś/chciałabyś zagrać z powyżej wymienionych trybów Mini-Gier?

• Z starym trybem walki
    • Z nowym trybem walki, czyli z tarczami itp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Hej!

Planuje stworzyć coś naprawdę solidnego, podjąć pracę w niedalekim czasie, aby projekt był dopracowany, oryginalny, z własnymi mapami, z całkowitym brakiem ,,płać i wygrywaj", na długie lata!

Siedzę już dosyć długo w tej grze, praktycznie od samych początków, naszła mnie myśl aby wziąć sprawę w swoje ręce i zrobić naprawdę coś konkretnego. Powoli, aby było wszystko dopracowane i gracze mogli cieszyć się długą rozgrywką, bez lagów i jakichkolwiek przeciwskazań i problemów. 

Problem polega na tym, że mając odłożony spory dochód, nie wiadomo od czego zacząć, by krok po kroku, z miesiąca na miesiąc projekt zyskiwał co raz większą liczbę graczy. Środowisko mamy jakie mamy, są starsi wyjadacze, którzy zapewne wiedzą już jaki tryb wybrać, ale są też tacy, co nie grali na tego tybu trybach, choć mogą im się spodobać. Na pewno nie chcę tykać serwerów typu easyhc, czy jak to tam zwą..  Nie ukrywam, że na pierwszą myśl przyszedł mi klasyczny skyblock, od dawna mam słabość do tego trybu, w końcu na tym trybie się wychowywałem w tej grze, zaraz po tym na tzw. niegdyś igrzyskach śmierci, zwanych poprawnie survival games ale nie chcę do końca podejmować sam decyzji o konkretnym trybie od którego głównie bym zaczął bo chcę choć odrobinę mieć jakiś procent podpowiedzi.

Nie przedłużając, proszę Was abyście zaznaczyli jeden tryb, góra dwa na którym byście chcieli najbardziej zagrać, pytanie głównie kieruje do starych wyjadaczy i bardziej doświadczonych graczy.

Można wierzyć lub nie, ale naprawdę chcę w końcu stworzyć coś konkretnego, coś wielkiego, gdzie nie będzie patologii i złodziejstwa na podstawie pay2win, o serwer finansowo zadbam jak trzeba, mogę go tworzyć pół roku, rok, a nawet trzy, wszystko po to by spełnić jedno z marzeń i dać innym fajnie spędzony czas w naszej ukochanej grze!

Pozdrawiam Wszystkich i życzę dużo zdrowia!

Tak na marginesie-wszystkie tryby były by aktualizowane na bieżąco do najnowszych wersji Minecraft'a, z wyjątkiem minigier poprzez stary tryb walki, chyba, że zdecydowalibyście się na nowszy, moim zdaniem pogorszony tryb walki. Dodałem opcję zaznaczeniu nowszego, bądź starszego trybu walki na minigrach.

Edytowane przez Skyr