Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Em2 Po Niemiecku+Nie Działa Sprzedawanie Lootu :/

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam problem z EasyMetin2 zmodyfikowanego przez andrzejt17......otóż,jak go odpalam,to logowanie jest po polsku,okienko informacji o postaciach też po polsku.

Jednak,gdy uruchomie metina,to cały ExpBot jest po niemiecku(no,prawie cały....tylko informacja o stanie jest po angielsku (standby,go to town itd.)).

Po niemiecku są także potki.....:/.Oraz opcja sprzedawania lootu nie działa prawidłowo.....(ma pełne eq,idzie do handlary staje koło niej i nic się nie dzieje.....).

W FAQ szukałem,nic na ten temat nie pisze......proszę o pomoc.......

spake.png

Sygnaturkę wykonała KisuShite

take a gun and count to three...

windows7_userbar10.gif

45180.gif

Opublikowano

A szukałeś przy włączobnym monitorze? Sprawdź punkt 31 ale uwaga! Włącz monitor uprzednio..

Moje EM2 nie są po niemieku tylko w pl - całe! xD Chyba, ze masz jakąś przedwojenną wersję :P

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Kurde no,zainstalowałem twoją wersję EM najnowszą,po niej patcha 3.1,włączam i mam EM2 po niemiecku.....robiłem reinstala metka+EM2,czyściłem rejestr Ccleanerem i nic :/. I zaraz sprawdze czy będzie działać sellanie lootu :P.

Musi się eq zapełnić :P.

Aha,i sprzedałem ręcznie EQ,jest puste eq,mam 100 potek,a EM i tak chodzi do handlary i tam stoi :/.

[A,i jak jest tam to do ustawiania ile potek ma kupić (kupić , czy tam ile ma mieć potek,by chodzić po nowe xD nie wiem mam po niemiecku :P) to są te pola zablokowane do wpisania :P. poradziłem se z tym xD ]

spake.png

windows7_userbar10.gif

45180.gif

Opublikowano

Kurde no,zainstalowałem twoją wersję EM najnowszą,po niej patcha 3.1,włączam i mam EM2 po niemiecku.....robiłem reinstala metka+EM2,czyściłem rejestr Ccleanerem i nic :/. I zaraz sprawdze czy będzie działać sellanie lootu :P.

Musi się eq zapełnić :P.

Aha,i sprzedałem ręcznie EQ,jest puste eq,mam 100 potek,a EM i tak chodzi do handlary i tam stoi :/.

[A,i jak jest tam to do ustawiania ile potek ma kupić (kupić , czy tam ile ma mieć potek,by chodzić po nowe xD nie wiem mam po niemiecku :P) to są te pola zablokowane do wpisania :P. poradziłem se z tym xD ]

Nie musi się zapełnić... Musi potek zabraknąć xD

Nie wiem co Ty z tym masz, że masz po niemiecku ;o

Opublikowano

Napisałem,że mam potki.......mam puste EQ......z jakiego powodu on chodzi do handlary?!?! :/.

A to,że jest po niemiecku,może być spowodowane tym,że zainstalowałem EM2 dla polaków z easymetin2.com?:P oczywiście,odinstalowałem go i zainstalowałem twojego :P.

Aha,i poprzednie wersje działały poprawnie.....

spake.png

windows7_userbar10.gif

45180.gif

Opublikowano

Napisałem,że mam potki.......mam puste EQ......z jakiego powodu on chodzi do handlary?!?! :/.

A to,że jest po niemiecku,może być spowodowane tym,że zainstalowałem EM2 dla polaków z easymetin2.com?:P oczywiście,odinstalowałem go i zainstalowałem twojego :P.

Aha,i poprzednie wersje działały poprawnie.....

No przecież jak by coś było nie tak to ktoś by już pisał, wiele użytkowników leci na tym bocie. Może masz jakieś stare pliki, pozostałości czy coś xD Usuń wszystko co związane z EasyMetin2 z kompa, pobierz i postaw ponownie :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...