Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

dimmy dymes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Kiedyś ściągałem stąd cheaty do counter-stike i nigdy się nie udzielałem na forum, bo się wstydziłem. Teraz już się nie wstydzę. Oglądałem mistrzostwa szachów w Polsce streamerów w sensie i patrzę, a tu sponsor mpcforum. Myslę sobie: "co jest!?" to to forum, z którego brałem cheaty nadal żyje. No i wchodzę, a tutaj normalnie ludzie mili piszą ze sobą i aktywni jak w 2013 roku. No to zrobiłem konto i zamierzam zostać najlepszym forumowiczem. 

Jeżeli chodzi o mnie co robię na co dzień no to co... Gram w gry i piję piwko. 

Pzdr.

Opublikowano
29 minut temu, dimmy_dymes napisał:

Cześć.

Kiedyś ściągałem stąd cheaty do counter-stike i nigdy się nie udzielałem na forum, bo się wstydziłem. Teraz już się nie wstydzę. Oglądałem mistrzostwa szachów w Polsce streamerów w sensie i patrzę, a tu sponsor mpcforum. Myslę sobie: "co jest!?" to to forum, z którego brałem cheaty nadal żyje. No i wchodzę, a tutaj normalnie ludzie mili piszą ze sobą i aktywni jak w 2013 roku. No to zrobiłem konto i zamierzam zostać najlepszym forumowiczem. 

Jeżeli chodzi o mnie co robię na co dzień no to co... Gram w gry i piję piwko. 

Pzdr.

Pozdro dla Ciebie również. Też pobierałem cheaty do cs'a i metina z tego forum. 

ezgif-com-effects.gif