Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Matesh

Matesh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim, z tej strony Mateusz, powoli zbliżam się do magicznej trzydziestki.

Na MPC udzielałem się aktywnie w latach 2009 i 2010, aż do momentu, gdy dostałem bana za spambota, a nieoficjalnie za bycie niewygodnym z biznesowego punktu widzenia. Teraz wracam, ponieważ klątwa została zdjęta i zamierzam trochę poszaleć, głównie w dziale Metin2, choć pewnie zajrzę też do innych działów.

Po latach przerwy razem ze wspólnikiem ruszamy z własnym projektem Metin2, ale o szczegółach opowiem innym razem.

Na co dzień pracuję w IT, które jest moją pasją. Obecnie pełnię funkcję kierownika projektów, co w praktyce oznacza pozyskiwanie funduszy unijnych, rozwijanie systemów IT i dbanie o prawidłowe rozliczenia. Jeśli ktoś potrzebuje wsparcia w tych kwestiach, zapraszam do kontaktu. Zajmuję się również audytami, więc jeśli potrzebny jest solidny przegląd systemów bezpieczeństwa informacji wykonany przez technicznego specjalistę, również jestem do dyspozycji.

Poza pracą interesuję się literaturą naukową i filozoficzną. Fascynują mnie również tematy związane z wywiadem i przestępczością gospodarczą oraz polityką, w którą jestem zaangażowany jako członek partii i niedoszły polityk cierpliwie czekający na swoją kolej.

Obecnie mocno stawiam na rozwój, nadrabiam edukacyjne zaległości i zdobywam branżowe certyfikaty. W najbliższym czasie poprawiam maturę i wybieram się na studia prawnicze ze specjalizacją w prawie cywilnym (z naciskiem na konstrukcje umów między podmiotami prawnymi), które stało się moim nowym celem po opanowaniu tematyki prawa zamówień publicznych i oczywiście w tej kwestii również mogę pomóc.

:makka: Wszystkie assety nasze są, leaking prawem, a nie towarem :makka:

Opublikowano

Siema. Nie znam Cię z tamtych lat chociaz nick mi coś mówi. Ale życzę sukcesów na forumku w odświeżonej wersji! 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano
9 godzin temu, Creative napisał:

Siema. Nie znam Cię z tamtych lat chociaz nick mi coś mówi. Ale życzę sukcesów na forumku w odświeżonej wersji! 

Mi Twój też. Coś dzwoni, ale nie wiem w którym kościele.

Opublikowano

Od właściciela serwera metin2 do prezydenta, szczerze kibicuje i chcę aby ten post był w Twoim programie wyborczym jako dowód na to że byłem pierwszym zwolennikiem. Proszę tylko aby pierwszym posulatem było 500+ dla każdego aby nie brakło na depo. 

Opublikowano
49 minut temu, Noresta napisał:

Od właściciela serwera metin2 do prezydenta, szczerze kibicuje i chcę aby ten post był w Twoim programie wyborczym jako dowód na to że byłem pierwszym zwolennikiem. Proszę tylko aby pierwszym posulatem było 500+ dla każdego aby nie brakło na depo. 

5nyl3i.png

Aż takich ambicji to ja nie mam, siedzieć na świeczniku, to nic przyjemnego.

Tam zazwyczaj pchają się te największe tłuki, z oboma lewymi rękami do wszystkiego.

Ale 500+ dla użytkowników MPC załatwię!