Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Creative :)

Creative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka stulejka wszystkim! Na forum jestem jako Creative, wcześniej znany z nicku Secretly, Lider redakcji League of Legends w czasach jej świetności, były redaktor MMT, MNT (chyba XD), 2x KidMod Lola i 1x Moderator Lola z późniejszym awansem na Lidera redakcji właśnie (niestety nie było mi dane cieszyć się posadą bo cycki zawsze wygrają i tak spadłem z rowerka). Swego czasu byłem nawet początkującym grafikiem ale wszystkie moje prace i materiały poszły w niepamięć. Mój pierwszy nick to był LaYeR91 i miałem na awatarze Cheetosa tego od czipsów i pisałem dziwactwa na forum XD (Na tym też koncie dostałem perma od Enzila za cycki w statusie 😅) Na tym koncie jestem 5 lat ale mam je połączone z tamtym właśnie dzięki uprzejmości Makina. Nie byłem nigdy raczej rozpoznawalną personą, w dramy się nie wdawałem, byłem raczej odpadem na forum 🤭 Moim marzeniem było zostać GM'em na forum ale niestety nie udało mi się 😄 Spędziłem tu 15 lat swoje życia i zawsze będę tu wracał 🙂 Jak chyba większość użytkowników na forum trafiłem poprzez szukanie cheatów do Metina a potem ... Historia się napisała 🙂

Pozdrawiam wszystkich serdecznie i może będziemy przyjaciółmi 😄 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano
44 minuty temu, Hooltras napisał:

oho, doświadczony weteran mpc. Witamy ponownie!

Jak się raz związało z MPC to już nie da się od niego uciec 🙂

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Z tymi cyckami to nie do końca prawda. 😞 Mnie nie pomogły mimo osiągnięć i wyróżnień na forum.

Mnie pokonały cyferki w moim wieku, eh... 

Jednak witaj!!! 

Opublikowano
Godzinę temu, Maja.. napisał:

Z tymi cyckami to nie do końca prawda. 😞 Mnie nie pomogły mimo osiągnięć i wyróżnień na forum.

Mnie pokonały cyferki w moim wieku, eh... 

Jednak witaj!!! 

Wiesz ... Ciężko się wypowiedzieć w tym temacie jak się nie widziało :makka:Ale Silhouette coś by mogła powiedzieć bo ma doświadczenie w tych sprawach xD Wyglądasz na taką osóbkę która nie potrzebuje tego do zdobywania szczytów 😉 

Witam serdecznie po latach!

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano (edytowane)
W dniu 27.04.2025 o 01:13, Creative napisał:

Wiesz ... Ciężko się wypowiedzieć w tym temacie jak się nie widziało :makka:Ale Silhouette coś by mogła powiedzieć bo ma doświadczenie w tych sprawach xD Wyglądasz na taką osóbkę która nie potrzebuje tego do zdobywania szczytów 😉 

Witam serdecznie po latach!

dobra, wyleczmy Twoją traumę po latach.

po 1. nie mam cycków,

po 2. byłeś tak do dupy jak Zarax na GMie ktory oblal moj test na moda, 

po 3. 

image.png

po 4. projekt Secretly był śmieszny, niczego nie żałuję i bardzo cieszę się, że wyszedł tak dobrze, że mimo upływu 10 lat nadal masz zranione serce 

po 5 to nawet makin podludź Cię banował boś taki upośledź był - 

Spoiler

a uj masz jeszcze jak ci psycha nie siedzi  image.pngimage.pngimage.png

przygody secretliego w aplikacji moda krotka historia pt "idiota" 

oki pa 

Edytowane przez Sara