Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
26 minut temu, Noresta napisał:

W momencie tworzenia tematu fajnie gdyby była opcja podglądu - wydaje mi się, że kiedyś to było.

Super wizualizacja

image.png

Propozycja tego podglądu wyszła z konsultacji ze mną na chatboxie - proszę mieć to na uwadze 🙂

Dobrze jakby to wróciło bo można było sobie podejrzeć temat czy wszystko bangla zanim się go w ogóle dodało i nie robić sobie wstydu 🙂 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Z wizualnych rzeczy to te listki do zmiany koniecznie, bo to co ma być (xd)

No i ikona discorda jakoś niezbyt dobrze wygląda. 

image.png

image.png

Opublikowano
1 minutę temu, Maja.. napisał:

Z wizualnych rzeczy to te listki do zmiany koniecznie, bo to co ma być (xd)

No i ikona discorda jakoś niezbyt dobrze wygląda. 

image.png

image.png

Cały ten system osiągnięć jest dziwaczny i nieestetyczny, to aż się prosi o osobny temat 🙂 

Opublikowano
3 godziny temu, Noresta napisał:

W momencie tworzenia tematu fajnie gdyby była opcja podglądu - wydaje mi się, że kiedyś to było.

@Creative opcja ta jest włączona nie tylko przy tworzeniu tematów ale i postów, tylko mało widoczna:

1.jpg

2.jpg

Opublikowano
9 godzin temu, Lukazuki napisał:

@Creative opcja ta jest włączona nie tylko przy tworzeniu tematów ale i postów, tylko mało widoczna:

1.jpg

2.jpg

Faktycznie jest tylko tak jak mówisz mało widoczna 🙂

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

A moim zdaniem raczej trzeba poprawić wstawianie obrazów. Bynajmniej u mnie jest do na białym okropnym tle, a napisy są zlane ze wszystkim jedynie kontenery widać. 

Opublikowano
W dniu 26.04.2025 o 10:27, Muody25 napisał:

A moim zdaniem raczej trzeba poprawić wstawianie obrazów. Bynajmniej u mnie jest do na białym okropnym tle, a napisy są zlane ze wszystkim jedynie kontenery widać. 

Też mi się zdarza taki błąd - raz mam normalnie czarne tło, a czasem te okropne białe wskakuje. Raczej wina stylu.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano
W dniu 26.04.2025 o 01:18, Lukazuki napisał:

1.jpg

2.jpg

No to chyba jak jest taka opcja to można zamykać. Chyba, że chcecie przenosić to w miejsce "po staremu".

Opublikowano
10 minut temu, Noresta napisał:

No to chyba jak jest taka opcja to można zamykać. Chyba, że chcecie przenosić to w miejsce "po staremu".

Imo ładniej to wyglądało jak było "po staremu" tam obok opcji Wyślij. Jest to bardziej czytelne od tego co jest teraz.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano
Teraz, Creative napisał:

Imo ładniej to wyglądało jak było "po staremu" tam obok opcji Wyślij. Jest to bardziej czytelne od tego co jest teraz.

Możecie się określić dla mnie w sumie lotto aby tylko może jakoś bardziej uwidocznić obecną opcje @Lukazuki @Hooltras