Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czym się wozisz? Motoryzacja szkodników forum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czym ciekawym się wozicie albo się woziliście, pokażcie furki jak macie jakieś fotki, może też ciekawe historie albo wymarzony samochód? 

Ja przymierzam się właśnie do zakupu koreńca z salonu - trafi na Hyundai i30 albo Kia Ceed, wybór w sumie podobny, bo jedna rodzica i prawie ta sama buda, a jednak wyposażenie zgoła różne dla tych samochodów. Przesiadka z Hyundai i30 z 2009 roku, więc duży skok technologiczny. 

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Od niecałego roku posiadam audi a4 b9 z 2022 roku 204 konna besia 😜 Oczywiście dieselek (trzeba tacie faktury brać). Jestem zadowolony bo zawsze byłem fanem audi nawet na 1 samochód miałem audi a3. Bardzo wygodne i dynamiczne auto jedyny minus że jak coś się zepsuje jest kosztowne, ale jak się dba tak się ma. Drugim samochodem jest golf 6 1.6 bardziej żona nim jeździ niż ja ale też się zdarzy. Podeślę ktoregoś dnia zdjęcie :)

Opublikowano

Na razie Toyota RAV4 II 2.0 z 2005 roku, poluje na jakiegoś importa USA Jeep Wrangler Unlimited Rubicon 3.6 powyżej 2020 roku.

Toyote i tak sobie zastawie jako zapas - śmieszne auto, bo nie zniszczalne.

:makka: Wszystkie assety nasze są, leaking prawem, a nie towarem :makka:

Opublikowano

a to wyłamie się dwoma kołami 😆

od 5 lat latam KTM Duke 390 rocznik 2020

lukazuki on ktm duke 390 lublin poland kul lukazuki on ktm duke 390 lublin poland csk

może ktoś z forumowiczów też jeździ motocyklem zobaczymy 😄