Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Allegro A Nowy Serwer

PizzaMniam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam nowy serwer phantos wystartował chyba 3 dni temu a już jest aukcja na allegro .

Jak myślicie skąd ktos wytrzasnął 500kk w 3 dni?

Myślicie , że to GM chce sobie zarobić? czy może Yang hack ?

Prosze o odpowiedzi w komentarzach sam jestem ciekaw jak wy myślicie

:]

Mentor
Opublikowano

Aukcje sa prawdziwe ;]

PS. Jest jakis sposob na yangi na kazdym srv widzialem na allegru aukcje "sposob na yang na kazdym srv" cena 3000zl CW ;]

Legenda
Opublikowano

Ja z wszysrkich waszych komentów myśle że to Fake bo z kad by mial tylko kasy w 3 dni a Yang Buga chyba nie ma bo juz by sie zorientowali GM ze jest yang bug

Opublikowano

J am perfection no ale z samego expienia nawet 30 postaciami nie wyjdzie ci 20kk a co tu mówić o 500kk

Opublikowano

Zobaczyłem tą aukcję i to nie dokładnie jest tak jak napisałeś, tam jest 500 sztuk po 1kk, dodatkowo na dole adnotacja że yangi dostępne będą w sobotę, czyli wniosek z tego taki że po prostu wystawił na zapas ;]

5940179274b57121f6e62d.png
Opublikowano

rozumiem 100kk by nazbierał jakby miał z 15 botów ale 500kk nawet do soboty to i tak nie mozliwe / no dawmar może masz i racje ale 500kk no gość musi leciec z 20h na dobe z 20 botów no i potem fish bot ale ma przynajmniej zarobek ;d

Opublikowano

Ehh kurde wy nie rozumiecie firma jest na allegro bo sam widziałem i wiem jakie maja zarobki... ale kupisz 100kk teraz dając 10x tyle niz czekając tydzien może dwa? ( 1kk stoi za 13 zeta i zeszlo mu 21 kk )

Dawmar firma ma z tego co wiem więcej niz 500 botów - zobacz sobie ile mają aukcji na allegro

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

jak puszcza 10 botów na zaprzysierzonych w jinno,w chunjo z 20,w shinsoo z 10,

na jeden dzien to z 50kk bedzie lekko

Jeśli pomogłem to proszę o łapkę  w dół.

Opublikowano

No to sa chińskie exp boty nic innego ;f

Patrzcie ;

http://allegro.pl/item1104109696_metin2_metin_2_yang_1kk_phantos_nowy_serwer.html

http://allegro.pl/item1104439237_metin2_metin_2_1kk_phantos_serwer_24_od_reki.html

juz następne a patrzcie ile już kupili ;d

Opublikowano

a może koleś chce zarobić innym sposobem?

zarabia na jakiś buxach albo coś, przelewa kase na paypala, kupuje na gold4fast i sprzedaje na allegro.

nowy serwer, więc wszyscy chcą się wybić, nie dość że przez IS, to kasa też jest bardzo potrzebna.

Opublikowano

exp boty kazdy tak powie na tym jest gigantyczny zarobek jak uzywam sam na pl to idzie duzo kasy + jeszcze itemki jak kk itp

Opublikowano

Ja stawiam na włam do bazy danych / ftp.

Dawniej było bardzo dużo takich przeprowadzanych akcji, team nawet wypisywał to na forum a teraz zatajają to!

Druga myśl to chińskie skrypty do klienta / boty oraz ich właściciele którzy mogą robić co napisałem wyżej...

Miałem kilka tutków włam na freebsd / ftp przez linuxa ale nie zamierzam tego rozpowszechniać.

Jest to płatny poradnik poszukajcie sobie w necie ;p

Zauważcie jeszcze że na serwerach zaraz po wyjściu są już spamboty. Na starszych pojawiają się sklepy z shinsoo w tym 3 królestwach o tej samej godzinie i ta sama nazwa!

Nie mogę tego pojąć ;]

Opublikowano

na s18 boty stoja w kolejce na rynku gęsiego jak jakiś sklep zostanie wyczyszczony to bot go zamyka i ustępuje miejsca kolejnemu i tak w kółko pełna automatyzacja ludzie tylko są potrzebni do przekazania yang ;p a i ceny małży są powalające 80-150k max 100k to sr cena

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...