Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam poważnego partnera do stworzenia serwera minecraft, tematyka, wersje itp są do ustalenia.

Najważniejsze jest to że szukam osoby z perspektywami, i jakimś pomysłem i chęcią zaangażowania się w projekt. 

Szukam osoby która posiada:

- minimum 18 lat, jeżeli mógłbym poprosić to chciałbym to zweryfikować

- minimum możliwości wkładu finansowego w serwer, to kwestia do przegadania ale jeżeli masz w głowie

coś w stylu "stworzę serwer dla 500 osób za 100 zł PSC" to dziękuje, nie potrzebuje takich osób 

- no i tak jak opisałem wyżej, jakiegoś pomysłu, trochę wolnego czasu, jeżeli pracujesz/studiujesz wiadomo 

- doświadczenie w jakiejkolwiek formie, przedstaw mi to proszę w sensowny sposób po prostu, nie wymagam osoby która 

miała w przeszłości 2 serwery po 1000 osób online 

- umiejętność poruszania się w środowisku tworzenia serwerów, wiedza w konfiguracji maszyn itp trochę wiedzy technicznej, nie wymagam abyś umiał pisać

pluginy bo od tego można mieć ludzi :))

- ewentualnych kontaktów które pomogą nam osiągnąć wyznaczony cel

oczywiście inne rzeczy mile widziane

Oferuję: 

- ze swojej strony dojrzałe podejście do sprawy, trochę chęć spełnienia swojego marzenia z czasów dzieciństwa 

- umiejętności zarządzania sferą serwera, organizacja ludzi do różnych typu rzeczy jakimi trzeba się zająć itp

- jako iż pracuję posiadam budżet na wydatki związane z serwerem, zdaje sobie sprawę z kosztów 

- w przyszłości mam plany stworzenia spółki aby legalnie rozliczać wszystkie podatki związane z przychodami z serwera

- jestem zwolennikiem podpisywania różnych form umów, nie chodzi o zaufanie komuś, tylko o bezpieczeństwo 

i oczywiście nie wymieniłem tutaj wszystkiego na co mnie stać, poznając mnie dowiesz się z pewnością więcej

Ja mam na imię Wiktor, mam 21 lat i dziękuje ci jeżeli przeczytałeś to 

ogłoszenie do końca. Zainteresowanych zapraszam do wiadomości 

prywatnej na discordzie: justtnever 

Miłego wieczoru 🙂

Opublikowano
Godzinę temu, ShastaMan napisał:

Też szukam partnera, ale romantycznego UwU

Za stary jesteś trochę dla mnie 😞 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...