Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Ogólnie to krótko i na temat, chce zacząć znowu grac w Metina ale nie wiem na jakim serwerze. Nie mam czasu grac 5+h dziennie jak niektórzy tylko tak bardziej casual po 2h dziennie, ale tez nie chce grac na serwerze co upadnie po kilku miesiącach. Najlepiej by było jakiś easy/med co dużo osób gra macie propozycje?

N.p na Pangea słyszałem ze level łatwo się wbija, ale żeby jakieś dobre EQ na postaci dobić to kilka miesięcy to będzie trwało, to tak trochę średnio mi się chce na takim serwerze grac.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
W dniu 9.12.2024 o 01:43, StatTrakSmile napisał:

Siema

Ogólnie to krótko i na temat, chce zacząć znowu grac w Metina ale nie wiem na jakim serwerze. Nie mam czasu grac 5+h dziennie jak niektórzy tylko tak bardziej casual po 2h dziennie, ale tez nie chce grac na serwerze co upadnie po kilku miesiącach. Najlepiej by było jakiś easy/med co dużo osób gra macie propozycje?

N.p na Pangea słyszałem ze level łatwo się wbija, ale żeby jakieś dobre EQ na postaci dobić to kilka miesięcy to będzie trwało, to tak trochę średnio mi się chce na takim serwerze grac.

Jeżeli masz mało czasu na grę no to na pewno polecam ci serwery EASY takie jak nasz CsytMt2 (teraz startuje s2 09.05.2025 o godzinie 18:00) oraz inne takie jak PvPMt2 który też startuje, XenoxMt2, Pandora czy nawet Virtual. 

╔═▣◎▣═══ SILENCE ═══▣◎▣═╗
» Cień ostrza. Cisza przed burzą. «
☯ Wojownik starego świata ☯

⛩️Droga bushido ⛩️

Szept nocy... znikam, zanim mnie zauważysz.

════════════════════════

1.gif

• 4 miesiące temu...
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano
W dniu 9.12.2024 o 07:43, StatTrakSmile napisał:

Siema

Ogólnie to krótko i na temat, chce zacząć znowu grac w Metina ale nie wiem na jakim serwerze. Nie mam czasu grac 5+h dziennie jak niektórzy tylko tak bardziej casual po 2h dziennie, ale tez nie chce grac na serwerze co upadnie po kilku miesiącach. Najlepiej by geometry lite było jakiś easy/med co dużo osób gra macie propozycje?

Siema! Przy 2h dziennie celuj tylko w typowe EASY. Szukaj serwerów, gdzie pakiety startowe (Full EQ +9, koń, buff) dostajesz na wejście, żebyś nie musiał marnować czasu na podstawy. Wspomniany CsytMt2 może być dobrą opcją, jeśli startuje na dniach – zawsze fajnie zacząć z innymi od zera. Najważniejsze, żeby serwer nie padł po miesiącu, więc patrz na licznik osób online wieczorami.