Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tales of Gothic | Jedyna taka przygoda w Górniczej Dolinie!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Tales of Gothic

Drodzy miłośnicy Gothic oraz entuzjaści roleplayingu, Z wielką radością i pewnym sentymentem ogłaszam powrót do świata, który wielu z nas łączył i inspirował – projektu pod nazwą Tales of Gothic. Moje doświadczenia sięgają czasów starego, dobrego GMP, gdzie moje działania i obecność mogły być Wam znane z legendarnej Fergany RP. To tam marzyliśmy o wilkach naprawdę chodzących po lesie, a nie tylko wyobrażonych w naszych głowach. Te wspomnienia i tęsknota za prawdziwym RP skłoniły mnie do ponownego przyjrzenia się platformie. Obecnie obserwuję, że platforma znajduje się w dość nietypowym stanie, jakiego dotąd nie spotkałem. Mimo to, właśnie ten fakt wzbudził we mnie nową falę entuzjazmu i inspiracji, by znów zaangażować się w tworzenie projektu RP opartego na Gothic.

Cel i Wizja Projektu Naszym celem jest skupienie się w 100% na jakościowym roleplayingu. Aktualnie korzystamy z tego samego gamemode, który zdaje się być powszechnie używany przez inne serwery. Jednakże, już teraz intensywnie pracujemy nad własnym, autorskim gamemode, który planujemy przetestować po zakończeniu pierwszej edycji Tales of Gothic.

Druga edycja będzie już w całości oparta na naszej unikalnej wersji, która wprowadzi innowacyjne mechaniki mające na celu zminimalizowanie grindu i przywrócenie radości z roleplayingu. 

Pierwsza Edycja Tales of Gothic

Pierwsza edycja ma na celu zbadanie, jak nasz zespół, składający się z doświadczonych weteranów, odnajdzie się w realiach Gothic 2 Online oraz jak nasze pomysły wpłyną na grywalność serwera od samego początku jego istnienia. Chcemy stworzyć przestrzeń, w której każdy uczestnik będzie mógł w pełni zanurzyć się w świecie Gothic, czerpiąc radość z interakcji i tworzenia niezapomnianych historii. Lore i Rekrutacja Zapraszam Was serdecznie do zapoznania się z lore pierwszej edycji Tales of Gothic, które dostępne jest na kanale #lore. Jest to fundament naszej wspólnej opowieści, która ma nas wszystkich połączyć. LORE (09.07.2024) - PREZENTACJA MAPY (08.07.2024) Od poniedziałku rozpoczynamy także rekrutację na kluczowe pozycje liderów głównych frakcji oraz do Teamu Tales of Gothic. To doskonała okazja, aby dołączyć do projektu od samego początku i mieć realny wpływ na jego kształt oraz rozwój. Tales of Gothic to nie tylko powrót do przeszłości, ale przede wszystkim nowy początek. Razem możemy stworzyć coś wyjątkowego, opartego na wartościach i pasji, które zawsze były rdzeniem prawdziwego roleplayingu.

Czekam na Wasze zaangażowanie i wspólną podróż w świat Gothic.

Discord Projektu: https://discord.gg/Pp4aQpPxwf

Link do filmu z pokazem mapy: 

image.png

Edytowane przez PanCement